{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gratis dagje uit met de kleine en oma.

Gisteren een dagje vrij en een speciaal uitje gemaakt samen met de kleine en met oma.

Afbeelding blog 'Gratis dagje uit met de kleine en oma.'

Ik had gisteren een vrije dag en wilde wat leuks gaan doen met de kleine. Eerst gezocht wat we allemaal konden doen, gratis aangezien mijn bankrekening en portemonnee leeg zijn op dit moment.

Ik las een tijdje geleden dat de film van Woezel en Pip uit gekomen was en deze leek me super leuk! Aangezien ik een kortingskaart heb gekregen van oma en we hiermee 1 keer gratis naar de bioscoop waren gegaan werd het dus de film. Oma had ook een vrije dag en dus hebben we aan haar gevraagd om gezellig mee te gaan.

De kleine was nog nooit naar de bioscoop geweest dus ik was heel benieuwd hoe dit zou gaan.

We zouden oma ontmoeten bij de bioscoop, aangezien wij via een andere weg komen dan oma. We wonen niet bij een bioscoop in de buurt dus moesten we een eind fietsen, ongeveer 40 minuten. Dit is natuurlijk al een uitje op zich aangezien we langs allerlei wegen, parken en bossen komen en door het centrum van de stad rijden. Eenmaal aangekomen bij de bioscoop moesten we nog even op oma wachten, die kwam met het ov. Toen oma er eenmaal was mocht de kleine de kaartjes bestellen. Helemaal enthousiast met de kaartjes in de hand liepen we met zijn drieën naar binnen.

In de bioscoop hadden ze kindertafeltje met kleurpotloden en kleurplaten. We waren wat vroeg dus kon de kleine nog even kleuren. Toen het tijd was om de zaal in te gaan wilde oma trakteren op popcorn. Echt super lief van haar! Zelf had ik al wat snoepjes en drinken van thuis meegenomen maar popcorn is natuurlijk nog lekkerder zeker als je een film kijkt (vind ik).

Het was zo rustig in de bioscoop, gewoon een schooldag natuurlijk, dat we heel de zaal voor ons alleen hadden! Hoe fijn is dat?! Na de helft van de film was er een pauze van 15 minuten. In die pauze hebben we rondjes gerend in de zaal (ja we hebben lekker rond gerend in de zaal aangezien er toch helemaal niemand was).

Toen de film afgelopen was wilde de kleine helemaal niet meer weg uit de bioscoop. De kleine vond de film echt super leuk en heeft heerlijk van de popcorn en de snoepjes lopen snoepen (met mate natuurlijk).

Heel de weg terug naar huis (weer 40 minuten) hebben we het over de film gehad. Uitje geslaagd en voor herhaling vatbaar vind ik!

xx CheapMommy

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je