{{ message.message }}
{{ button.text }}

Goed alternatief voor de bekende bouwstenen

Er zijn al heel wat alternatieve merken bouwstenen in de handel, maar er zijn weinig die in de buurt komen van de bekende Deense bouwstenen.

Afbeelding blog 'Goed alternatief voor de bekende bouwstenen'

Begin dit jaar maakte het inkoopteam van GiftDigger tijdens de Spielwarenmesse in het Duitse Nürnberg kennis met de Sluban bouwstenen. Nu zijn er al heel wat alternatieve merken bouwstenen in de handel, echter, er zijn er maar weinig die in de buurt komen van de al bekende Deense bouwstenen. Men was daarom ook behoorlijk onder de indruk van de Sluban bouwstenen. Dit merk bouwstenen is wat betreft prijs/kwaliteit verhouding zeer interessant, is maatvast en past ook uitstekend op de bekende Deense bouwstenen.

Assortiment
Het assortiment van GiftDigger is hoofdzakelijk gericht op de bouwmachine gerelateerde bouwsets, maar voor onder andere een stoere vrachtwagen of legervoertuig kan men er ook terecht. De vele leuke bouwmachine gerelateerde modellen van Sluban sluiten uitstekend aan op het assortiment van de GiftDigger webshop. En goede reden om ze daarin op te nemen.

Sluban
Het merk Sluban is gestart in 2004 en is op dit moment wereldwijd verkrijgbaar. Sinds 2010 is het patent van de Deense bouwstenenfabrikant verlopen, waardoor Sluban zich verder kon ontwikkelen met interessante alternatieven.

Speelgoed voor kinderen moet uiteraard aan allerlei strenge veiligheidsnormen voldoen. Sluban heeft deze kwaliteitseisen hoog in het vaandel staan en alle producten zijn dan ook gecertificeerd en hebben onder andere een CE keurmerk.

Ervaringen
Het merk Sluban is goed op weg om zich verder te ontwikkelen en meer bekendheid te krijgen. De volgende gezegdes; "onbekend maakt onbemind" en "als er één schaap over de dam is volgen er meer" sluiten dan ook precies aan op de ervaringen van GiftDigger.

Desondanks zijn er toch al een behoorlijk aantal bouwdozen over de toonbank gegaan in de relatief korte tijd dat we dit assortiment inhuis hebben. Ook een aantal positieve reacties en foto's die we ontvingen van klanten bevestigen, dat het niet zomaar weer een merk is dat alleen maar probeert te imiteren en mee te liften op het succes van de alom bekende Deense bouwstenen.

Men kan niet anders concluderen dat de Sluban bouwstenen een heel goed alternatief is voor een mooie prijs, dat geleidelijk aan steeds meer vertrouwen wint.

Voor meer informatie: www.giftdigger.com/nl/13-speelgoed-bouwstenen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je