{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gezonde Traktaties, dat kan!

Gezond trakteren, dat kan. Hier heb ik ook wat leuke voorbeelden gezet.

Afbeelding blog 'Gezonde Traktaties, dat kan!'

Trakteren hoort erbij als je jarig bent, maar het zorgt ook voor kopzorgen voor ouders, want het moet wel een beetje gezond zijn (althans dat vind ik). Laatst kreeg mijn dochter een traktatie met veel snoep en dan allemaal van de plakzooi snoep en zelfs eetbare waskrijtjes… dat is niet zo heel erg handig als je ook een bijna twee jarige in huis hebt lopen die het verschil niet ziet. Kortom dat is (helaas voor mijn dochter) meteen vanuit school in de vuilnisbak beland (al heeft ze dat nog steeds niet door). Ook komt ze regelmatig thuis met een zakje chips.

Ik ben het daar helemaal niet mee eens. Hooguit een droog koekje (deze heb je in leuke uitdeelzakjes met figuurtjes erop), maar dan houdt het toch echt wel op. Ik ben niet van plan om een hele klas snoepgoed of chips te geven, sowieso zijn mijn kinderen geen snoepers.

Je hebt ook hele leuke traktaties die wel gezond zijn! Je kunt veel met mandarijnen, druiven, appels, peren en bananen. Zo heb ik laatst ook op Pinterest zitten kijken naar leuke gezonde traktaties. En ik zal jullie hieronder er een aantal tonen die ook op de basisschool in de smaak zullen vallen!

Trakteren01.jpg

03.jpg

Tralteren02.jpg

04.jpg

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je