{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gezonde school!

Ik ben er zo klaar mee! Met de school van mijn dochter!

Afbeelding blog 'Gezonde school!'

Ze zijn een gezonde school.
Het betekent dus waterdagen (als ze dat niet drinken dan mogen ze dus niks anders drinken!). Nu heb ik het geluk dat mijn dochter het wel drinkt. Daarbij drinkt mijn dochter sowieso te weinig! Maar daar word niet opgelet! Wel wat ze drinken maar niet hoeveel! Hoezo gezond?! Daarbij hoor ik van veel ouders dat de kinderen die dag dus helemaal niet drinken omdat ze geen water lusten! Weer de vraag hoe gezond is dat dan?!

Mijn dochter eet graag hagelslag of chocopasta op haar brood. Dat mag dus ook niet meer! Als ze iets anders op haar brood krijgt eet ze vaak haar brood niet! En ja hoor kom ik weer!.... Hoe gezond is dat dan?! En weer letten ze erop wat ze op haar brood heeft maar niet of ze het ook wel eet?! Ik word hier zo kwaad om!

Nu in de sinterklaastijd gaf ik haar misschien 10 pepernoten mee. Ook dat mag niet meer ze zou teveel snoepen! Volgens mij is het MIJN kind en bepaal ik wat ze wel of niet eet!
Als we er wat van zeggen krijgen we te horen iedereen moet zich aan de regels houden!

Sorry voor mijn geklaag maar ik vind het niet normaal! Als wij als ouders onze kinderen geen eten en of drinken gaven stond de kinderbescherming aan de deur! En dit mag wel?!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je