Snap
  • Kind
  • Voeding
  • School

Gezonde school!

Ik ben er zo klaar mee! Met de school van mijn dochter!
6 jaar geleden

Drinken is gewoon belangrijk. Vocht binnen krijgen is belangrijker dan een enkel water instelling.

6 jaar geleden

Zoals ik al in meerder reacties heb aan gegeven anders moet ik een half uur rijden voor een andere goede school en daarbij was dit toen ze hiet oo school ging nog niet zo extreem en als je gek word van het gezeur lees het dan niet....

6 jaar geleden

Ze moeten hier elke da fruit mee. En dat vind ik ook geen probleem! Maar ik heb alleen voor deze school gekozen omdat hij het dichtsbij is en ik anders een half uur moet rijden voor een goede school! En twee jaar geleden was dit nog niet extreem toen moeaten ze alleen iedere dag fruit mee nou zoals ik zei hier heb ik geen probleem mee! Maar met dat ze gaan bepalen dat de kinderen water moeten drinken en anders niet drinken!

6 jaar geleden

Nou ik heb voor deze school gekozen omdat de school hier in het dorp gesloten is en de andere scholen in de dorpen hier om liggend ook het is de dichts bij zijnde school en ik geen half uur ga rijden om ze naar school te brengen! Daarbij was dit twee jaar geleden nog niet! Dit pas sinds dit jaar ingegaan! Dus beetje lastig om dan te zeggen je hebt ervoor gekozen niet?