Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg
  • post_short

Gezocht: de leukste dierentuin!

Uit nieuwsgierigheid en op zoek naar ervaringen van andere moeders: wat vinden jullie de leukste dierentuin?

In Ouwehand is Bamboe Bill en is Ravotaapia een trekpleister, bij De Wissel in Epe loop je vlakbij de dieren, van Emmen wordt gezegd dat het de mooiste dierentuin is. Maar wat vinden jullie? Ik zou het erg leuk vinden om jullie reacties te lezen. Wat maakt een dierentuinbezoek voor jullie een succes?

9 jaar geleden

ik zeg amersfoort wij zijn daar vandaag naar toe gegaan om de verjaardag van mijn zoontje niet ongemerkt voorbij te laten gaan is vandaag 1 geworden vieren het over 3 dagen wat ik daar heel leuk vond is dat mijn zoontje tegen alle glazen ramen aan stond om zo alle dieren van dichtbij te kunnen bekijken daarna lekker spelen in de speeltuin hij had de dag van zijn leven wat leuk daar meteen een jaarkaart genomen

10 jaar geleden

Superleuk om te lezen, al jullie reacties ;-)Heb meteen zin om in de vakantie lekker op pad te gaan!

10 jaar geleden

Ik zelf ben naar Diergaarde blijdorp geweest! Leuk omdat er veel dieren zijn. En het is ook wel jeugdsentiment! Mijn kindje is nog klein dus nog geen speeltuinen voor hem maar ik zelf heb me toch heeeeeel even uitgeleeft!En alle kinderen daar vermaakte zich. Dus grote speeltuin. En heel veel dieren om te bewonderen. Ik vind het een aanrader!

10 jaar geleden

Voor ons ideaal, binnen een uurtje zijn we er de dierentuin in Duisburg. Zeker de moeite waard om eens naartoe te gaan. En Diergaarde Blijdorp blijft leuk!