{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gewoon een stomme dag vandaag

Yeaaajj de Kids hebben vakantie, mama vandaag vrij... wat gaan we doen...

Afbeelding blog 'Gewoon een stomme dag vandaag' Achtergrond blur afbeelding

goed wat gaan we doen vandaag. Een tijdje geleden kwam m'n oudste dochter bij me... Mama ik vind mijn Frozen toilettas toch niet meer zo leuk. Een beetje kinderachtig. Ik snap dat wel meisje we gaan binnenkort samen lekker een nieuwe toilettas shoppen. Vandaag leek daarvoor een prima dag. In de auto en hup naar de stad. Dochter 2 vond toch eigenlijk ook wel dat haar Minnie mouse toilettas eeeeeecht niet meer kon met 4 jaar dus we hebben een doel. 2 toilettassen. Leek easy. Primark is het eerste idee daar hebben ze toch best veel toilettassen. Maar dat bleek nog niet zo makkelijk kiezen. De een was geweldig maar te klein voor een tandenborstel, 2 waren de glitters wel erg ruw en nr 3 was alsnog voorzien van minnie mouse.  Dat wilden we dus niet meer. Nr 4 was erg leuk met hartjes maar had helaas de verkeerde kleur. Hmmmm we kijken even verder we waren tenslotte nog maar in winkel 1. Winkel 2 was wel erg duur. 20 euro voor een kinder toilettas vond ik een beetje overdreven, dan eens kijken bij hema, een effen neon oranje jaaaaaaaa leuke kleur vond oudste maar wel saai. Jongste vond dit absoluut geen coole dus nog mar even verder. Ja bij etos een leuke roze niet duur en prima grote. Wel voorzien van kinderachtig figuurtje en dat wilden we dus NIET meer. Hellup. Uiteindelijk afgepeigerd van al het geslenter incl 3 paraplu's want ja hier regende het ook zonder toilettas naar huis. Wel 7 euro parkeerkosten lichter.  M'n meiden en ik waren het er over eens wat een stomme ochtend!!

Mocht iemand dus nog suggesties hebben ze zijn welkom! 

In de middag werd het nog niet veel beter. Zoals in mijn vorige blog vermeld is manlief internationaal chauffeur en dus de hele week van huis. Vandaag kregen we echter een belletje van papa. Vanavond ben ik thuis. Superleuk. Normaal zeg ik het de meiden niet mocht er een keer een kansje inzitten want de teleurstelling is vaak mega mocht het toch tegen zitten.  Maar manlief was overtuigend. Nee hij zou er zijn  niet vroeg maar toch zeker tussen half 8 en 8 vanavond. Ach het is vakantie en leuk voor de meiden... ze mogen opblijven. Na het eten een Appje.....tja er is hier een weg afgezet dus ik moet omrijden en ga het dus niet redden met mijn rij uren. Grrrrr tuurlijk dit past precies in onze stomme dag. Wat waardeloos weer. Dat is dus gewoon echt heel erg STOM aan het leven met een chauffeur. Tot vrijdag papa (hopelijk) 

#2eblog #levenvaneenchauffeursvrouw #stom

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je