Snap
  • Kind
  • post

Gewonnen potje Cars

Prijs die we bij mamaplaats hebben gewonnen

Beste mama's.

Het is een tijdje geleden dat ik wat heb geschreven, maar heb het ook zo druk gehad dat we geen tijd hebben om rustig een blog te schrijven.

Aantal maanden geleden hebben we de Cars potje gewonnen, en wat een succes !!!

Mijn zoon toen 2 jaar 5 maanden vond hem al geweldig, want wat wil je dan ook helemaal fan van Cars en je kan gewoon nu ook je behoeftes erop doen :)

Nou het ging eigenlijk nog niet van harte, het 'doortrekken' was leuker dan zonder luier erop zitten.
We gaven er daarom niet meer echt aandacht aan, tot 2 maanden later hij ineens zei ik moet plassen mama, naja oke, dan luier uit en ga maar zitten. Jawel hoor meneertje plaste zojuist op het potje. Meteen wilde hij geen luier meer aan in de nacht. Wat denk je! Nog droog ook bij het wakker worden we dachten nou dat is gewoon toeval dit kan niet anders.
De hele week is hij toen droog gebleven ook in de nacht.
We zijn nu een maand verder en het gaat echt super, zelf het bakje legen in het toilet, schoonmaken en weer terug erin doen. Het enige wat ons ventje nog niet wilt is de grote behoefte, deze doet hij nog in zijn broek of luier als ik merk dat hij moet.
Iemand tips ? Belonings kaart met stickers werkt niet meer.

10 jaar geleden

Wat leuk zeg, en ook een handig cadeau om te winnen. Succes met de zindelijkheidstraining!

10 jaar geleden

Supergoed!

10 jaar geleden

knap hoor.

10 jaar geleden

Goed zeg! Wat een knapperd! Wat wel eens kan helpen is als je aangeeft dat hij voor zijn poep mag vragen om een luier en dan met de luier aan op het potje of de wc gaan zitten en poepen. Het voelt namelijk in eerste instantie heel raar als je "in het niets" poept, terwijl je de luier gewend bent.