{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gewonnen potje Cars

Prijs die we bij mamaplaats hebben gewonnen

Afbeelding blog 'Gewonnen potje Cars'

Beste mama's.

Het is een tijdje geleden dat ik wat heb geschreven, maar heb het ook zo druk gehad dat we geen tijd hebben om rustig een blog te schrijven.

Aantal maanden geleden hebben we de Cars potje gewonnen, en wat een succes !!!

Mijn zoon toen 2 jaar 5 maanden vond hem al geweldig, want wat wil je dan ook helemaal fan van Cars en je kan gewoon nu ook je behoeftes erop doen :)

Nou het ging eigenlijk nog niet van harte, het 'doortrekken' was leuker dan zonder luier erop zitten.
We gaven er daarom niet meer echt aandacht aan, tot 2 maanden later hij ineens zei ik moet plassen mama, naja oke, dan luier uit en ga maar zitten. Jawel hoor meneertje plaste zojuist op het potje. Meteen wilde hij geen luier meer aan in de nacht. Wat denk je! Nog droog ook bij het wakker worden we dachten nou dat is gewoon toeval dit kan niet anders.
De hele week is hij toen droog gebleven ook in de nacht.
We zijn nu een maand verder en het gaat echt super, zelf het bakje legen in het toilet, schoonmaken en weer terug erin doen. Het enige wat ons ventje nog niet wilt is de grote behoefte, deze doet hij nog in zijn broek of luier als ik merk dat hij moet.
Iemand tips ? Belonings kaart met stickers werkt niet meer.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je