{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gewone kerst, een gewone kerst

Een gewone kerst, een gewone kerst. Maar wat als je te horen krijgt dat hij niet meer zo gewoon is.

Afbeelding blog 'Gewone kerst, een gewone kerst' Achtergrond blur afbeelding

2 dec wat een dag. S'ochtends zou ik gebeld worden door de neuroloog van Norah. Ochtend is voorbij, maar nog geen telefoon gehad. Nog steeds is het een gewone dinsdag. Middag is bijna voorbij. Het is 16.00 uur en nog steeds niet gebeld. En dan gaat de telefoon. En op dat moment is 2 dec niet meer een gewone dag. Ik voel op dat moment de grond onder mij voeten vandaan gaan. En op de achtergrond hoor ik mijn spelende kinderen. Die niet door hebben dat de grond onder mij voeten weg is. Nu een aantal weken later en is het morgen kerstavond en gaat er door mijn heen. Een gewone kerst, nog een jaar een gewone kerst. Een gezellig familiediner met "gezonde " kinderen. Eind Jan. Vervolg onderzoek met de diagnose. Maar dat is nog ver weg. Dus nu nog een gewone kerst

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je