{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gesloopt, verhuizen, blijven?

We hebben nou eenmaal pech met huurwoningen, vorige keer moesten we ook al hals over kop verhuizen door faillissement van de huurbaas. Lees!

Afbeelding blog 'Gesloopt, verhuizen, blijven?'
Het zat er al even aan te komen. Maar dat het zo drastisch zou zijn dat had niemand verwacht. Een metamorfose oké maar gelijk slopen? We hebben nou eenmaal pech met huurwoningen, vorige keer moesten we ook al hals over kop verhuizen door faillissement van de huurbaas. Daar ga je dan met al je spullen in een verhuiswagen en een baby naar een nieuwe plek. Nu zijn we alleen twee jaar verder en is het weer zover. In eerste instantie zouden de huurwoningen grondig worden aangepakt. Maar dat grondige dat wordt nu sloop! Dus we moeten weer weg van ons plekje. Gesloopt Als volwassene weet je wat er gaat gebeuren en waarom. Maar hoe leg je dit je Peuter uit. Het huis wordt namelijk gesloopt en we zouden terug kunnen komen in de nieuwbouw die hier komt, maar dan moeten we wel eerst een jaar weer in een tussenwoning gaan wonen. Daarnaast mogen we zeggen wat onze wensen zijn en als we bijvoorbeeld een vrijstaande woning zouden willen dan regelen ze dat voor ons in plaats van terug te komen in de oude wijk. Droomhuis Nu zou je zeggen, wat is eigenlijk het probleem? Dat zal ik je uitleggen. Wie wil er nou niet in een splinternieuw huis wonen wat ook nog is te betalen is. Daar gaat eigenlijk de voorkeur naar uit. Maar wat ons tegen houd is om dan twee keer te moeten verhuizen met al onze hebben en houden met daarnaast nog Quin die nog niet heel erg goed om kan gaan met veranderingen. Er is al veel veranderd het afgelopen jaar en dan zouden de aankomende twee jaar ook nog is heel onstabiel zijn. Ik moet zeggen dat nu ik dit zo neer zet dat ik het zelf denk ik ook niet zo zie zitten. Misschien toch maar is kijken of we ons droomhuis los kunnen peuteren bij de woningcorporatie.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je