{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gepruts met loombandjes

Hoera, weer een nieuwe rage: loombandjes! Je kunt er van alles en nog wat van maken.

Afbeelding blog 'Gepruts met loombandjes'

Hoera, weer een nieuwe rage: loombandjes! Je kunt er van alles en nog wat van maken. Je kunt er op verschillende manier armbandjes mee maken, armbandjes die namen dragen als 'triple link chain', 'fishtail', 'chinese fingertrap' of het prachtig klinkende 'starburst', maar ook allerlei beestjes zijn er te frutselen.

Youtube staat vol met filmpjes over hoe deze elastiekjes om te toveren tot van alles en nog wat. kijk bijvoorbeeld hier , of hier om mooie armbandjes te maken. Kijk hier en hier voor leuke beestjes. Er zijn nog heel veel meer filmpjes te vinden op Youtube, kijk maar een rustig rond.

Mijn jongste is 5 jaar en kan al loomen, maar dan wel de simpelere armbandjes. Mijn oudste daarentegen, probeert meteen de moeilijkste dingen te maken. Ik kijk vol verbazing toe hoe hij een filmpje aanzet, regelmatig weer op pauze zet en gewoonweg mee 'weeft' of 'haakt'. Heel knap! Jammer genoeg wilde hij meteen het allermoeilijkste armbandje doen, de 'chinese fingertrap' en dat mislukte. Niet getreurd, dan maar weer de gewone fishtails maken ... en dan wel meteen zoveel dat zijn arm compleet onzichtbaar is geworden onder al die loom-armbandjes.

Moeders doet af en toe ook maar eens mee met deze rage, eindelijk eens eentje die ik ook leuk vind! Ik heb me maar gestort op een oranje leeuw: https://www.youtube.com/watch?v=1Q5OYU6WgLk en het is zowaar nog gelukt ook! Wat een werk!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je