{{ message.message }}
{{ button.text }}

Genieten 18 mei 2019

18 mei 2019

Afbeelding blog 'Genieten 18 mei 2019' Achtergrond blur afbeelding

Hallo allen 

Het is alweer bijna 7 jaar geleden (11 juni 2012) dat ik voor de 2de keer moeder werd. Het was mij gewoon gegund om 2 keer moeder te worden. En ik geniet er nog steeds elke dag van. Vanaf 2004 zwangerschap oudste ben ik gewoon  al aan het genieten als mama zijnde. Natuurlijk waren en zijn er wel eens dagen dat ik A en L het liefste achter het behang wou plakken. Maar dat weegt niet op tegen de kusjes en knuffels die ik nog ruimschoots elke dag van L krijg. Al 14 jaar lang kijk ik elke avond als de meiden sliepen op hun kamer of ze nog goed lagen en niet boven de deken afijn ieder ouder kent dat wel. En als ik hun ontspannen lichaam zie althans van L ( A woont bij vader) dan stroomt mijn moeder hart net een beetje meer over van liefde en geluk. Dat ik gewoon haar mama ben. Ook elke ochtend als ik bij L op de kamer komt om haar wakker te maken wil ze eerst kroelen en dan ligt/hangt ze als een aapje tegen me aan. L vind het zo fijn om zo de dag te starten. En nu word L volgende maand alweer 7 jaar. Soms wil ik de tijd gewoon stil kunnen zetten. Het gaat zo snel. Elke fase en leeftijd is zo mooi en speciaal. In 1 word gewoon GENIETEN 

Iedereen een hele fijne zaterdag gewenst ik ga wederom genieten van vriendlief en dochter. 


Liefs Jannie 

Tags: #Kind, #kinderen

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je