{{ message.message }}
{{ button.text }}

Genetisch onderzoek Stef

De uitslag!

Afbeelding blog 'Genetisch onderzoek Stef' Achtergrond blur afbeelding

In mijn vorige blog vertelde ik al dat wij deze week de laatste uitslag zouden krijgen van het genetisch onderzoek.

Wij wisten dinsdag de 13de dat we woensdag de 21ste de uitslag zouden krijgen. Wachten nog een week wachten! In die week is er zoveel door mij heen gegaan. Wat als.. ?

De hele week heb ik 100 verschillende scenario’s bedacht en de meest gekke dromen gehad ! Jup in ben z’n type mens die zichzelf helemaal gek kan maken!

Zoals jullie weten is mijn grote angst nog steeds dat ik Stef kwijt raak! Ik hoop dat ik mede door de uitslag een beetje vertrouwen krijg dat het niet gaat gebeuren. (En garanties krijgen we allemaal niet dat besef ik me ook) ?

Afgelopen woensdag was het dan zo ver, Paul en ik stonden beide op met een flinke spanning in ons lijf en ik had zelfs buikpijn. Paul moest gewoon gaan werken en ik zou hem na de uitslag op de hoogte brengen. Om 10.02 ging de telefoon, mijn hart sloeg nog even over! Dit is het moment!

De dokter checkte nog even Stef zijn geboorte datum en begon toen over de uitslag, er was GEEN afwijking in Stef zijn DNA gevonden. Op dat moment viel er al een last van mijn schouders.?

Ze vertelde wel dat de wetenschap nog steeds in ontwikkeling is en er over een aantal jaar nog een genetische reden gevonden kon worden. Wij zouden drager kunnen zijn van iets heel zeldzaams en daar kan Stef zo ziek van zijn geworden.

Er blijft dus altijd een kleine kans dat er ooit wat wordt gevonden. Paul en ik zelf gaan er voor nu vanuit dat wij en Stef gewoon domme pech hebben gehad dat hij zo heftig op het virus heeft gereageerd. ?

Nu moet ik zelf nog even vertrouwen krijgen dat we hem niet (zomaar) gaan verliezen. ?

Op naar een zonnige toekomst ☀️

Liefs Naomi

Afbeelding blog 'Genetisch onderzoek Stef'

Mijn trots!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je