{{ message.message }}
{{ button.text }}

Geluksmomentje in de sneeuw

Afbeelding blog 'Geluksmomentje in de sneeuw' Achtergrond blur afbeelding

Tijd om onze kapoen Liam eens voor te stellen. Hij is mijn tweede zoontje en heeft een pittig vrolijk karakter. 

Je hoort het iedereen wel zeggen dat de tweede vaak wat heviger is dan het eerste kind. Ik dacht dat dit weer zo'n typisch fabeltje ging zijn maar wat was ik mis 🙈. 

Nochtans de eerste maanden als baby was hij ook een heel rustige voorbeeldige baby dat amper weende. Dat was uiteindelijk gewoon stilte voor de storm. Hij is dus helemaal het tegenovergestelde van mijn oudste zoontje. Is dit bij jullie ook zo?

De kapoenerij druipt letterlijk van zijn gezichtje af. Als ik tegen hem zeg dat iets niet mag, zal meneer mij gewoon lachend aankijken en het toch nog doen. Maar ondanks zijn pittig karakter, heeft hij er wel steeds voor gezorgd dat hij met zijn guitige lach, onze zorgen liet vergeten.

Vandaag was het Liam zijn eerste keer in de sneeuw. Fascinerend om een kind zo bewonderd te zien kijken naar die witte vlokjes. Volop was hij aan het kirren van het lachen en kreeg ik hem bijna niet te pakken om een foto samen met hem te kunnen nemen. Uiteindelijk waren we er toch in geslaagd om dit geluksmomentje vast te leggen op foto ❤

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je