{{ message.message }}
{{ button.text }}

Geen Sinterklaas voor mij en mijn zus....

Een berichtje aan de wereld vanuit de ogen van mijn 1 jarige zoon die het waarschijnlijk beter ziet dan menig volwassene van tegenwoordig..

Afbeelding blog 'Geen Sinterklaas voor mij en mijn zus.... '

Wij vieren dit jaar geen Sinterklaas. Ik weet nog niet wat het precies betekend, maar mama zegt dat de gezelligheid van vroeger niks meer te maken heeft met het zogenaamde feest van nu, dat mensen er een haat kwestie van maken, terwijl het voor ons bedoeld was als een feest van saamhorigheid. Dat ze door Sinterklaas te vieren nooit een gevoel heeft gehad dat mensen zwart of wit of welke kleur dan ook minder of meer waren, dan haar en haar broertje. Maar dat kinderen dat nu wel gaan denken door de haat die verspreid word.. Het hoeft van mama niet meer, zei ze... Geld om cadeautjes te kopen is er ook eigenlijk niet dus dat komt dan niet zo slecht uit. Mijn zus Savannah word de 26e november alweer 14 jaar. Ook voor haar niet echt een cadeau, als wat nieuwe kleding die ze nodig heeft, een taart en met een paar vriendinnetjes naar de bios. Meer zit er echt niet aan dit jaar, en dat is niet erg, als het maar gezellig is en we plezier hebben. Mama zet de kerstboom dit jaar vroeg neer om Sinterklaas te compenseren, leuk...want ik hou van de lichtjes en versieringen! We proberen met Kerst wat kleinigheidjes te doen onder de boom, je wilt elkaar toch iets geven om te laten zien dat je van elkaar houdt...wat eigenlijk ook wel op een andere manier kan..Het hele idee van Kerst is veranderd door de tijd heen.. Mensen gunnen elkaar het licht in de ogen niet meer, een mening is niet meer vrij om geuit te worden.. Is het niet juist fijn dat iedereen anders is? De wereld zou maar saai worden als iedereen hetzelfde zou zijn...kleurloos... Wij proberen dit jaar voor iets meer acceptatie van een ander te gaan, iemand te helpen omdat het kan, iemand vragen hoe het gaat, en of ze ergens gezellig Kerst gaan vieren.. zo niet.. je laat toch iemand niet alleen zitten met Kerst? Verder wens ik (Davien Rayleigh, 1 jaar), een geneesmiddel voor kanker...want naast dat mijn opa die ik nog maar pas ken, niet meer te genezen is doordat er nog geen geneesmiddel is... is het achter hart en vaatziekten, waar ik zelf ernstig ziek door ben.. doodsoorzaak nummer 2..die rot ziekte treft teveel mensen.. En ik wens dat mijn hartje gemaakt kan worden..en eigenlijk dat alle kindjes gezond ter wereld komen en niet ernstig ziek worden.. want geen kindje op de wereld verdiend pijn..en ik wens vrede op aarde... begrip... en vooral ACCEPTATIE ♡ mijn wensen zijn groot dit jaar...maar dat is mijn hoop ook! Ik geloof nog overal in....ik ben ook pas 1 jaar... help je mij het vrolijke geweldige dankbare mannetje die ik ben te blijven? Of bombarderen jullie mijn onschuld en liefde voor alles en iedereen? Ik kom namelijk puur op de wereld en ken geen kleur als goed of slecht, en ook geen geloof als goed of slecht... ik vind iedereen lief die lief is tegen mij.. en zo hoort het ook... helaas zal de wereld mij waarschijnlijk veranderen.. Of steken we daar met zijn allen een stokkie voor? Ik wens iedereen alvast een fijne Sinterklaas voor degene die het vieren, en een mooie gezellige Kerst met de mensen van wie je houdt... liefs Daviën Rayleigh 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je