{{ message.message }}
{{ button.text }}

Geen pop op kdv meer

Op het kdv willen ze het 'gebruik' van de pop gaan minderen. Nu mag Lola haar pop alleen mee naar bed toe.

Afbeelding blog 'Geen pop op kdv meer'

Vorige week kreeg ik te horen dat ze proberen de pop van Lola steeds vaker in het mandje te doen dat Lola zonder pop speelt. Over het algemeen gaat het heel goed maar eigenlijk vind ik het vreemd. 

Lola is nu circa 21/22 maanden en pas 5 maanden aan haar pop gehecht en eigenlijk vind ik het wel prettig dat ze een 'maatje' heeft waar ze lief en leed mee deelt. Ze deelt haar eten met Poeha, gaan samen tandenpoetsen en en op de fiets. En nu mag ze ineens niet meer met Poeha spelen. Ook andere kindjes in haar groep van haar leeftijd mogen ineens niet meer met hun knuffel rondlopen met als gevolg dat sommige kindjes heel erg overstuur zijn. 

Is het gek als ik vind dat mijn kind zelf bepaald wanneer ze haar pop wel of niet meeneemt? Of is het tijd dat ze hier niet aan mag hechten?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je