{{ message.message }}
{{ button.text }}

Geen idee voor jongensspeelgoed? Cars speelgoedauto's!

Afbeelding blog 'Geen idee voor jongensspeelgoed? Cars speelgoedauto's!' Achtergrond blur afbeelding
Soms snap ik het allemaal even niet zo goed. Vaders doen net of ze zich niet bemoeien met de aanschaf van speelgoed voor hun kroost. Dat is ook uit onderzoek gebleken. Ze bemoeien zich wel met groot speelgoed maar niet met het kleine speelgoed of met de kleinere verjaardagscadeautjes….tenminste, als je de onderzoeken allemaal moet geloven. Wat blijkt nu? Bijna de helft van mijn klanten voor speelgoed voor kinderen van 0-4 jaar zijn….(tromgeroffel)….MANNEN! Zo grappig om te zien. Ben er overigens heel blij mee hoor! Op de een of andere manier belanden mannen, als ze jonge kinderen hebben, in hun tweede jeugd. Zou het daarom zijn dat de Cars speelgoedauto’s als warme broodjes over de online toonbank gaan? Aan de andere kant begrijp ik het wel. Ze zijn ook wel errug leuk! Niet alleen om mee te spelen maar ook om te sparen. Zo kun je al kiezen uit 13 verschillende speelgoedauto’s van Cars en de komende maanden komen er nog steeds meer bij. Alle Cars speelgoedauto’s zijn los te bestellen en zijn € 10,95 per stuk. Een greep uit onze Cars speelgoedauto collectie:
  • Cars Jeff Gorvette
  • Cars Raoul CaRoule
  • Cars Francesco Bernoulli
  • Cars Mater Takel
  • Cars Miles Axlerod
  • Cars Carla Veloso
Heb je geen idee wat je moet kopen voor je zoontje van 3 of 4 jaar? Kijk dan voor alle Cars speelgoed modellen op onderstaande link: http://bit.ly/xx3TFz

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je