Snap
  • Kind
  • Voeding
  • post_short

Geef jij je kind frisdrank?

Dat frisdrank voor kinderen niet gezond is mag duidelijk zijn. Maar zooo slecht....? Geef jij je kind frisdrank?

Ik las net dat frisdrank extreme uitwerkingen op kinderen kan hebben. Met 4 glazen per dag wordt het kind agressiever, maar ook 1 glas frisdrank per dag kan al een negatieve invloed hebben. Natuurlijk is frisdrank niet gezond, maar zooo slecht....

Onze jongste van 4 krijgt ( en lust ) geen frisdrank, de oudste ( wordt over 2 maandjes 7 ) krijgt alleen een glaasje frisdrank ( sinas ) op feestelijke momenten, zoals een keertje in de vakantie of op feestje. Het verbaasd me dat sommige kinderen van een jaar of 3 al cola krijgen!

Geven jullie je kind frisdrank?

7 jaar geleden

Kollaa is hell lekaarg en smikkelachtig!

7 jaar geleden

ik vint kola heel sttom

10 jaar geleden

Radar had al in 2005 een item over koemelk. Leerzaam om eens te kijken. Eigenlijk is het wel raar dat wij als volwassenen een product gemaakt voor baby's (kalfjes) nodig zouden hebben. Mocht ik extra calcium nodig hebben, slik ik daar wel een pilletje voor.

10 jaar geleden

Koemelk is helemaal niet zo gezond denk ik als dat het lijkt. Maar misschien zit ik er wel naast. Ik heb een kind met een koemelk allergie. In een gesprek met de kinderarts vertelde de kinderarts me dat een mens niet gemaakt is om op grote schaal dus bij geboorte dierlijk eiwit anders dan dat van de mens tot zich te nemen. Vroeger gingen veel kinderen welke flesvoeding kregen daar helaas gewoon aan dood. Nu hebben we speciale voeding. Ik vrees dat daar wel een kern van waarheid in zit.