{{ message.message }}
{{ button.text }}

Geef een prentenboek cadeau! (voor maar €2,-)

De jaarlijkse actie is weer van start gegaan waarmee je jouw kinderbibliotheek (of die van een ander) voor een zacht prijsje van een klassiek prentenboek kunt voorzien.

Afbeelding blog 'Geef een prentenboek cadeau! (voor maar €2,-)' Achtergrond blur afbeelding

Wanneer je de afgelopen dagen in de boekhandel bent geweest is het je vast niet ontlopen dat vanaf 6 april de jaarlijkse actie "Geef een prenteboek cadeau!" weer van start is gegaan. De hele maand april (tot de voorraad strekt) is er weer een klassiek prentenboek voor het kleine prijsje van €2,- te koop. 

Dit jaar is de keuze gevallen op Raad eens hoeveel ik van je hou van Sam McBratney en Anita Jeram. Een lief en mooi boek over 2 hazen die elkaar willen laten weten hoeveel ze vanelkaar houden, en dat is wel heeeeeel veel.

‘Toen ging hij naast hem liggen en fluisterde met een glimlach: Ik hou van jou tot aan de maan – EN TERUG.

Raad eens hoeveel ik van je hou

Afbeelding blog 'Geef een prentenboek cadeau! (voor maar €2,-)'

Het boek ontving in 1995 een Zilveren Griffel en is wereldwijd al miljoenen keren verkocht. Het is vooral in het engelstalige deel van de wereld een grote favoriet van generaties kinderen en het zal niet lang meer duren tot het dankzij deze actie een vergelijkbare status in Nederland heeft.

Dus ren nu meteen naar de boekhandel om gebruik te maken van deze actie en een kind (of meerdere) blij te maken met een echt klassiek prentenboek dat in geen kinderboekenkast mag ontbreken!

Meer informatie en een leuke promovideo zijn te vinden op de website van Geef een prentenboek cadeau!. Wil je meer weten over het boek en het verhaal erachter (en ben je de Engelse taal een beetje machtig), kijk dan ook eens op de site van het boek zelf.

Afbeelding blog 'Geef een prentenboek cadeau! (voor maar €2,-)'

Lees meer recensies op de Kinderboekenbaas: http://kinder.boekenbaas.nl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je