Snap
  • Kind
  • Babyspullen
  • actie
  • liefde
  • kinderboekenbaas
  • kinderboek
  • prentenboek

Geef een prentenboek cadeau! (voor maar €2,-)

De jaarlijkse actie is weer van start gegaan waarmee je jouw kinderbibliotheek (of die van een ander) voor een zacht prijsje van een klassiek prentenboek kunt voorzien.

Wanneer je de afgelopen dagen in de boekhandel bent geweest is het je vast niet ontlopen dat vanaf 6 april de jaarlijkse actie "Geef een prenteboek cadeau!" weer van start is gegaan. De hele maand april (tot de voorraad strekt) is er weer een klassiek prentenboek voor het kleine prijsje van €2,- te koop. 

Dit jaar is de keuze gevallen op Raad eens hoeveel ik van je hou van Sam McBratney en Anita Jeram. Een lief en mooi boek over 2 hazen die elkaar willen laten weten hoeveel ze vanelkaar houden, en dat is wel heeeeeel veel.

‘Toen ging hij naast hem liggen en fluisterde met een glimlach: Ik hou van jou tot aan de maan – EN TERUG.

Snap

Het boek ontving in 1995 een Zilveren Griffel en is wereldwijd al miljoenen keren verkocht. Het is vooral in het engelstalige deel van de wereld een grote favoriet van generaties kinderen en het zal niet lang meer duren tot het dankzij deze actie een vergelijkbare status in Nederland heeft.

Dus ren nu meteen naar de boekhandel om gebruik te maken van deze actie en een kind (of meerdere) blij te maken met een echt klassiek prentenboek dat in geen kinderboekenkast mag ontbreken!

Meer informatie en een leuke promovideo zijn te vinden op de website van Geef een prentenboek cadeau!. Wil je meer weten over het boek en het verhaal erachter (en ben je de Engelse taal een beetje machtig), kijk dan ook eens op de site van het boek zelf.

Snap

Lees meer recensies op de Kinderboekenbaas: http://kinder.boekenbaas.nl