{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gedaan met rustig verschonen

Het is gedaan met rustig verschonen. Het begint al met haar neerleggen, ze probeert meteen weer omhoog te komen. Lees hier meer over problemen met verschonen

Afbeelding blog 'Gedaan met rustig verschonen' Achtergrond blur afbeelding

Het is gedaan met rustig verschonen.
Met 6 maand deed ze zelf haar billen de lucht in zodat ik er een schone luier onder kon schuiven. Met 18 maand was het wild met de benen spartelen als ik een sok aan wou trekken of een broek, alleen maar omdat ze haar grote zus dat een keer had zien doen. Verder was er nooit een probleem met verschonen.

Maar nu, nu is het een echte strijd. Het begint al met haar neerleggen, ze probeert meteen weer omhoog te komen. En eigenlijk blijft dat tot het verschonen klaar is en ze ook echt omhoog mag. Het rompertje doe ik ondertussen al dicht als madam staat.
En wat is de oorzaak van het gevecht? Ze wil zo graag naar buiten kijken of er een poes is. Haar kamertje is boven maar door de uitbouw kan er zo een poes langs haar raam lopen. Dat was vorige week het geval en sindsdien is er geen houden meer aan.
En dan denk je slim te zijn door haar eerst te laten kijken, zie je er is nu geen poes dus ga maar liggen daarna mag je weer kijken. Ja bekijk het maar denkt onze meid van 22 maand. Laat me met rust, ik wil alleen maar naar buiten kijken of er een poes is.

Morgen maar eens kijken hoe het gaat als ik haar beneden ga verschonen...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je