{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gecast voor GTST hoe cool is dat?

Afbeelding blog 'Gecast voor GTST hoe cool is dat?'
Zo gaaf voor onze Megan! Ik werd maandag gebeld door haar casting bureau, ze waren opzoek naar een peuter voor een figuratie rol of ze aankomende donderdag tijd heeft. TUURLIJK heeft ze tijd, daar maken we tijd voor. Helaas voor mij hebben ze ook een moeder nodig, of ik het erg vond om ook in het shot te staan. Hmmmm normaal niet echt mijn ding maar ik heb alles over voor mijn kleine meiden dus ik offer met wel op.......en dat is niet sarcastisch bedoeld wat ik ben helemaal niet zo iemand die graag in de spotlight staat. Nu hoop ik wel iemand te vinden die met met mee wil om voor Suzannah te zorgen want ik kan geen oppas vinden :-( Mijn vriendin wil wel maar die moet zelf ook weg dus het zou maar voor de eerste uurtjes zijn en dan moet iemand haar komen halen. Het is namelijk zo dat we er al om 8uur moeten zijn en dat betekend dat we om 7uur hier weg moeten rijden om op tijd te zijn. Als het niet verstandig is om eerder weg te rijden maar goed ik bel wel als we te laat dreigen te komen want eerder weggaan met 2 van die guppies is ook geen doen. Hoe dan ook staan we morgen in onze zomer/voorjaar kleding buiten te kou kleunen want de opname is voor eind mei begin juni dus moeten we net doen alsof het heel warm is ;-) Ik hoop maar dat het snel voorbij is en dat we snel weer naar huis mogen en dat het dit keer wel uitgezonden zal worden......al is Megan maar 1sec duidelijk in beeld dan zijn we al blij ;-) hahaha word vervolgd......

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je