Snap
  • Kind
  • Nieuws

Gecast voor GTST hoe cool is dat?

Zo gaaf voor onze Megan! Ik werd maandag gebeld door haar casting bureau, ze waren opzoek naar een peuter voor een figuratie rol of ze aankomende donderdag tijd heeft. TUURLIJK heeft ze tijd, daar maken we tijd voor.

Helaas voor mij hebben ze ook een moeder nodig, of ik het erg vond om ook in het shot te staan. Hmmmm normaal niet echt mijn ding maar ik heb alles over voor mijn kleine meiden dus ik offer met wel op.......en dat is niet sarcastisch bedoeld wat ik ben helemaal niet zo iemand die graag in de spotlight staat.

Nu hoop ik wel iemand te vinden die met met mee wil om voor Suzannah te zorgen want ik kan geen oppas vinden :-( Mijn vriendin wil wel maar die moet zelf ook weg dus het zou maar voor de eerste uurtjes zijn en dan moet iemand haar komen halen. Het is namelijk zo dat we er al om 8uur moeten zijn en dat betekend dat we om 7uur hier weg moeten rijden om op tijd te zijn. Als het niet verstandig is om eerder weg te rijden maar goed ik bel wel als we te laat dreigen te komen want eerder weggaan met 2 van die guppies is ook geen doen.

Hoe dan ook staan we morgen in onze zomer/voorjaar kleding buiten te kou kleunen want de opname is voor eind mei begin juni dus moeten we net doen alsof het heel warm is ;-)

Ik hoop maar dat het snel voorbij is en dat we snel weer naar huis mogen en dat het dit keer wel uitgezonden zal worden......al is Megan maar 1sec duidelijk in beeld dan zijn we al blij ;-) hahaha

word vervolgd......

10 jaar geleden

Ik ga er toch van uit dat je zelf weet als moeder wat je kind leuk vind. En je weet hoe kinderen zijn als ze iets niet leuk vinden gaan ze huilen. Of ze spartelen tegen.

11 jaar geleden

geen probleem hoor sandra . Ik heb een hekel aan mensen die zomaar even oordelen zonder dat ze verder kijken dan hun neus lang is.

11 jaar geleden

Thanks Daphne! Lief wat je schrijft :-)

11 jaar geleden

En waarom zou een peuter dit niet leuk vinden? Volgens mij kun je als moeder heel goed zien wanneer je kindje iets leuk vind of niet. Daarbij moet jij eerst maar eens wat meer blogjes lezen over deze betreffende moeder voor je het lef ook maar hebt om zo uitspraak te doen.