{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gamen met een Baby

in de avond uurtjes als ze lekker ligt te slapen, zit deze mama zo nu en dan eens achter de pc. Want gamen met een baby kan natuurlijk niet.

Afbeelding blog 'Gamen met een Baby'
Gamers kun je onderverdelen in 2  soorten, de Casual gamer en de Hardcore gamer. De casual gamer  is de gamer die zo nu en dan spelletjes speelt denk aan games op de Nintendo DS, Facebook of op de PC Zylom of Denda games. En dan heb je de hardcore gamer nog. Dit is de gamer die bijna zijn of haar gehele vrije tijd steekt in het spelen van games. Voordat ik getrouwd was mocht ik mij hardcore gamer noemen. Samen met mijn man speelde ik World of Warcraft, dit is een MMORPG. Je speelt een personage in een online wereld en door middel van opdrachten uitvoeren of eindbazen verslaag word je hoger level. Voordat ik World of Warcraft speelde, was een fanatieke Counterstrike speelster. Samen met mijn team waren we zelfs aanwezig tijdens de Electronic Sports World Cup in Parijs in 2005. Naast het gamen zelf ben ik redacteur voor een website gericht op vrouwen die gamen. Kortom je kunt wel zeggen dat gaming mijn passie is. Maar dan ga je een huis kopen, trouwen en krijg je een kleintje. En dan veranderd er een hele boel. Recentelijk kwam er een nieuwe uitbreiding uit van de game World of Warcraft. Enthousiast als ik was ben ik begonnen aan de game. Maar toen begon het, een klein meisje werd wakker en wilde natuurlijk spelen en mijn aandacht. Daar ging helaas mijn middagje gamen. Want wat er ook gebeurd, ons kleine meisje staat op de eerste plaats en andere hobby’s moeten daar plaats voor maken. Hardcore gamen is voor mij niet meer te doen. Ik ben inmiddels een Casual gamer die Hardcore games speelt want ondanks dat we een kleine hebben in de avond uurtjes als ze lekker ligt te slapen, zit deze mama zo nu en dan eens achter de pc, slacht ik beestjes, of mannen met groot plezier af! Ik ben eigenlijk wel erg benieuwd of er meer mama’s zijn hier die gamen. En zo ja wat spelen jullie? En hebben jullie er wel eens tijd voor? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je