{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gaat jouw kind naar de peuterspeelzaal?

Ik zou graag de ervaringen van andere moeders willen weten over de peuterspeelzaal

Afbeelding blog 'Gaat jouw kind naar de peuterspeelzaal?' Achtergrond blur afbeelding

Mijn oudste dochter is bijna 2,5 jaar. Ik wil als ze drie jaar is naar de peuterspeelzaal doen. Ik denk dat mijn dochter dit heel leuk gaat vinden en ik denk dat het ook goed is voor haar ontwikkeling. Gaan jullie kinderen ook naar de peuterspeelzaal? Hoe vinden jullie kinderen dat?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je