{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gaaf! Disneyland Paris gaat uitbreiden

Marvel, Frozen en Star Wars krijgen een plek in het park

Afbeelding blog 'Gaaf! Disneyland Paris gaat uitbreiden'

Vandaag kondigde The Walt Disney Company een meerjarig uitbreidingsplan aan voor Disneyland Paris ter waarde van 2 miljard euro. Er worden drie nieuwe gebieden met de thema’s Marvel, Frozen en Star Wars toegevoegd en tal van nieuwe attracties en live entertainment. Liefhebbers van het park moeten nog wel even geduld hebben, de plannen worden pas vanaf 2021 uitgevoerd.

Het is voor het eerst sinds de opening van 1992 dat Disneyland Paris op zo'n grote schaal gaat uitbreiden. Het park heeft sinds de opening al meer dan 320 miljoen bezoekers ontvangen. Er werken meer dan 16.000 werknemers van 100 nationaliteiten. De investering zal het resort nog aantrekkelijker maken en biedt nieuwe kansen voor Franse en Europese werknemers in de toeristische sector.

“We zijn heel enthousiast over de toekomst van Disneyland Paris en blijven investeren in haar succes op lange termijn. Met de ingrijpende uitbreiding die we vandaag hebben aangekondigd, zullen we nog meer geliefde personages en verhalen introduceren om zo nieuwe landen, attracties en entertainment te creëren. Zo tillen we niet alleen de ervaring van de gasten tot een hoger niveau, maar scheppen we ook nieuwe kansen voor het toerisme in deze dynamische streek.” - Robert A. Iger, voorzitter en CEO van The Walt Disney Company.

Afbeelding blog 'Gaaf! Disneyland Paris gaat uitbreiden'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je