{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ga maar poepen, meisje!

Afbeelding blog 'Ga maar poepen, meisje!' Achtergrond blur afbeelding


Ik ga even terug naar hoe het begon.

Drie maand geleden begonnen er al problemen met het poepen. Het was zo erg, dat ze er een angst voor had gekregen. Sindsdien heeft Lauren al een drankje (lactose) die wij elke dag moeten geven. Ze vindt het drankje niet vies en neemt hem dan ook iedere dag in. In het begin kreeg ze het max. Hoeveelheid van het drankje. 

Dit moesten wij afbouwen zodra wij merkten dat ze geen angsten meer had rondom het poepen.

Zo gezegd zo gedaan. En we hadden uitgevonden dat 5 ML voldoende is per dag. Niet meer iedere dag een banaan, roosvice Laxo, roomboter op brood en nog meer dingen hebben wij al ingezet om het te verhelpen.

Een aantal weken gingen voorbij tot afgelopen zondag.. 

Het voelde niet goed.

Lief meisje, het is vrijdag 3 mei. Vandaag heb je gewoon nog gepoept niet wetende dat we een ellendige week tegemoet zouden gaan.

Inmiddels is het zondagavond. De laatste avond na twee heerlijke weken vakantie. Een vakantie waarin je zindelijk bent geworden. Ik vraag aan mijn vriend of hij nog weet wanneer Lauren voor het laatst heeft gepoept. We weten het allebei niet meer.

Maandagochtend. Maar weer 20 ML van het drankje geven. We weten allebei dat normaal gesproken er dan diarree komt (Sorry voor de woorden).

Het klinkt niet echt smakelijk haha.

Ik app mijn schoonmoeder, die past op maandag op, of Lauren inmiddels heeft gepoept. Ik krijg een appje terug met dat er nog steeds niks gebeurd is. 

Ik vind het echt sneu voor Lauren en vraag toch om advies van de huisarts. We moesten toch nog een afspraak maken voor na 3 maand dus dit kwam goed uit.

De huisarts gaf het advies met het nog even aan te zien, het hoort bij het zindelijk worden, maar mijn moedergevoel zei dat dit niet goed was..... wordt vervolgd...Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je