{{ message.message }}
{{ button.text }}

Frustraties #ex

Waarom ik dit eigenlijk doe..

Afbeelding blog 'Frustraties #ex'

Ik ben een trotse moeder van 2 kindjes. Een zoon van 9 en een dochter van 7.
In 2015 heb ik besloten om weg te gaan bij de vader van mijn kindjes. Hij was nogal hardhandig en schreeuwend tegen de kinderen. Hoevaak we ook deden praten. Niks werkte. Dus heb ik gekozen voor mijn kinderen. Nu heb ik sinds juni 2016 een nieuwe relaties en dit geeft enige frustraties met zich mee. Niet met mijn relatie maar met mijn ex. En soms moet ik deze dingen gewoon kwijt of even een mening. Hierom ben ik gaan schrijven. Ik merk dat het zoveel voldoening geeft als ik het kwijt ben.

Wat ik zei mijn ex vind het vreselijk dat ik eigenlijk heel positief uit de scheiding ben gekomen. Het gaat beter dan ooit met de kinderen en ik heb kunnen opbouwen wat ik zo graag wil. Hij kan dit slecht accepteren. Hij is heel erg jaloers op het leven wat ik nu leid. Terwijl eigenlijk ik hier keihard voor heb geknokt. Hij praat hierdoor alleen maar slecht over mij en mijn nieuwe vriend. Ze mogen niet vertellen wat daar gebeurd als ze er heen gaan want dan blijft mama boos worden op papa. Hallo ik mag opkomen voor mezelf en me kinderen toch? Hiermee erken je toch ook dat je iets fout doet? Hij heeft tevens een nieuwe vriendin. Toen ik aangaf alle geluk van de wereld werd die helemaal boos. Komende zaterdag gaan ze ook weer. Wie weet hoe ik ze terug ga krijgen? Zijn er meer mensen die dit probleem hebben?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je