{{ message.message }}
{{ button.text }}

MUST SEE: FRUIT SHOOT ‘DE DROPPING – EN DE SCHAT VAN BLIJBURGHT’ (TRAILER)

Tip van de redactie: een film die reuze spannend is en zowel leuk voor jou als voor je kids om te bekijken! Pak die popcorn maar vast uit de kast :) Check hier de trailer!

Afbeelding blog 'MUST SEE: FRUIT SHOOT ‘DE DROPPING – EN DE SCHAT VAN BLIJBURGHT’ (TRAILER)'

 

Klinkt de naam van de film Fruit Shoot 'de Dropping – en de schat van Blijburght ' je bekend in de oren? Dat kan! Want in april konden de avontuurlijkste kids zich via Mamaplaats.nl opgeven voor een volwaardige rol in de film. Tussen de 2500 aanmeldingen zitten ook heel wat Mamaplaats-kids! Zie hier »

Regisseur Pim Wessels maakte deze gave film met in de hoofdrol dé vijf stoerste kids van Nederland. Zij zijn op zoek naar een hele bijzondere schat, de weg hiernaartoe zit vol spanning en avontuur..

De film is 11 september in première gegaan en erg goed ontvangen door het publiek. Vanaf nu kan ook jij de volledige film geheel gratis en online bekijken via Youtube! Bekijk hier de film »

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je