{{ message.message }}
{{ button.text }}

FRISO FLESVOEDING HEET VOORTAAN HERO BABY

Afbeelding blog 'FRISO FLESVOEDING HEET VOORTAAN HERO BABY'

Niet iedereen weet dat Friso flesvoeding al sinds jaar en dag een product is van Hero. Toch produceert het merk al sinds 2007, de voor velen vertrouwde flesvoeding. Vanaf maart 2014 verandert Hero de naam Friso naar Hero Baby. Aan het product zelf verandert niets: de samenstelling en kwaliteit blijven hetzelfde. Met de naamsverandering geeft Hero vorm aan de ambitie om al haar producten een uniforme naam en uitstraling te geven.

Vertrouwd

De producten die momenteel onder de naam Friso Flesvoeding worden aangeboden veranderen alleen van naam. De samenstelling en kwaliteit van Hero Baby blijven hetzelfde. Peek: “Voor onze klanten is het enkel wennen aan een nieuwe naam. Consumenten kunnen vanaf maart 2014 exact dezelfde producten kopen, op precies dezelfde plek in het winkelschap, alleen de merknaam op de verpakking is anders.”

Vernieuwing

Naast flesvoeding kun je de komende periode ook een smakelijke reeks gezonde tussendoortjes voor peuters en kleuters van het merk verwachten. Daarover volgt in een later stadium meer informatie.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je