Snap
  • Kind
  • post

Fotoshoot voor opa’s 65e verjaardag

Opa wordt 65 jaar. We hebben een fotoshoot gemaakt van de kleinkinderen.

Fotoshoot voor opa’s 65e verjaardag

Mijn vader, de opa van Jasmijn en Charlotte wordt maandag 4 november 65 jaar. Hij viert morgen, zondag 3 november zijn verjaardag.

Mijn zus had het idee om een foto te laten maken van de kleinkinderen. Van de week heeft zij mij gebeld en we hebben een fotoshoot gemaakt van de drie dames. Mijn zus heeft een dochter van bijna 1,5 jaar. Ik had verwacht dat Charlotte het niet zo leuk zou vinden. Zij was het beste te fotograferen van de drie dames. We hebben heel veel lol gehad. Het was best moeilijk om een goede te maken. Jasmijn wilde niet stilzitten. Sophie keek niet goed in de camera. Ik heb toen een ratel gepakt en heel veel herrie gemaakt en ze keken alle drie in de camera. Het is een mooie foto geworden. Mijn zus heeft de foto laten ontwikkelen bij de fotograaf en ze heeft deze vandaag opgehaald. Ze heeft de foto naar mij gemaild en ik vind het een geweldige foto geworden.

Ik ben heel benieuwd wat mijn vader van de foto gaat vinden. Ik denk geweldig.

Verder ben ik ook heel benieuwd hoe Charlotte morgen gaat reageren op het feestje. Ik heb onlangs een blog geschreven dat ze prikkelgevoelig is. Ik hoop dat ze het feestje een beetje leuk gaat vinden. We gaan rustig aan doen met haar.

10 jaar geleden

Dank je wel! Mijn vader was heel blij met de foto.

10 jaar geleden

Gefeliciteerd met je vader! Leuk, een foto van de kleinkinderen! Volgens mij vinden alle opa's dat leuk! Fijne verjaardag!

10 jaar geleden

Grappig om te lezen dat ik dus niet de enige moeder was die raar heeft lopen doen bij de fotoshoot:) Vaak zijn deze foto's inderdaad het leukst omdat ze zo spontaan zijn. Fijne zondag!

10 jaar geleden

hahaha leuk he. je zou eens moeten zien hoe ik heb staan springen en raar lopen doen bij de fotoshoot toen onze meid rond 1,5jr was :) wel leuke fotos uitgkomen