{{ message.message }}
{{ button.text }}

Fotoshoot voor opa’s 65e verjaardag

Opa wordt 65 jaar. We hebben een fotoshoot gemaakt van de kleinkinderen.

Afbeelding blog 'Fotoshoot voor opa’s 65e verjaardag'

Fotoshoot voor opa’s 65e verjaardag

Mijn vader, de opa van Jasmijn en Charlotte wordt maandag 4 november 65 jaar. Hij viert morgen, zondag 3 november zijn verjaardag.

Mijn zus had het idee om een foto te laten maken van de kleinkinderen. Van de week heeft zij mij gebeld en we hebben een fotoshoot gemaakt van de drie dames. Mijn zus heeft een dochter van bijna 1,5 jaar. Ik had verwacht dat Charlotte het niet zo leuk zou vinden. Zij was het beste te fotograferen van de drie dames. We hebben heel veel lol gehad. Het was best moeilijk om een goede te maken. Jasmijn wilde niet stilzitten. Sophie keek niet goed in de camera. Ik heb toen een ratel gepakt en heel veel herrie gemaakt en ze keken alle drie in de camera. Het is een mooie foto geworden. Mijn zus heeft de foto laten ontwikkelen bij de fotograaf en ze heeft deze vandaag opgehaald. Ze heeft de foto naar mij gemaild en ik vind het een geweldige foto geworden.

Ik ben heel benieuwd wat mijn vader van de foto gaat vinden. Ik denk geweldig.

Verder ben ik ook heel benieuwd hoe Charlotte morgen gaat reageren op het feestje. Ik heb onlangs een blog geschreven dat ze prikkelgevoelig is. Ik hoop dat ze het feestje een beetje leuk gaat vinden. We gaan rustig aan doen met haar.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je