{{ message.message }}
{{ button.text }}

Foto's kind op Facebook

Foto's van je kind op Facebook, hartstikke leuk. Maar ook blote kontjes foto's op Facebook? Ik snap niet zo goed waarom ouders dat doen, maar misschien ligt het aan mij. Ben benieuwd hoe jullie hierover denken?

Afbeelding blog 'Foto's kind op Facebook'

Vorige week, tijdens de tropische temperaturen zag ik een foto voorbij komen op Facebook van een vriendin van mijn zus. Ze had een foto van haar zoontje geplaatst waarbij hij in zijn blote kontje over het strand liep. De foto was van voren genomen. Als bijschrift: Zand tussen je billen is lekker! Ik heb op zich niks tegen kindjes die in hun blote kontje over het strand huppelen, maar ik begrijp niet dat ouders deze foto op Facebook zetten. Ook nog eens openbaar! Dat betekent dat echt iedereen jouw kind kan zien in zijn blote niksnie. En vorige week ook een collega van mijn vriend die een foto van haar 2 dochters op Facebook plaatste in hun blote billen uitkijkend naar de zee. Super schattig voor in je eigen privé foto album, maar toch niet op Facebook waar iedereen dat kan zien? Komende dagen wordt het weer ontzettend warm zomerweer, ben benieuwd hoeveel foto's ik dan weer voorbij zie komen.

Ik plaats bewust geen foto's van mijn kinderen op facebook. Misschien ben ik te voorzichtig, maar liever geen foto's dan blote kontjes foto's. Je weet nooit wat er precies met die foto's gebeurd en wie ze allemaal te zien krijgen. Wat vinden jullie? Zetten jullie zulke foto's op Facebook?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je