Snap
  • Kind
  • post

Foto's kind op Facebook

Foto's van je kind op Facebook, hartstikke leuk. Maar ook blote kontjes foto's op Facebook? Ik snap niet zo goed waarom ouders dat doen, maar misschien ligt het aan mij. Ben benieuwd hoe jullie hierover denken?

Vorige week, tijdens de tropische temperaturen zag ik een foto voorbij komen op Facebook van een vriendin van mijn zus. Ze had een foto van haar zoontje geplaatst waarbij hij in zijn blote kontje over het strand liep. De foto was van voren genomen. Als bijschrift: Zand tussen je billen is lekker! Ik heb op zich niks tegen kindjes die in hun blote kontje over het strand huppelen, maar ik begrijp niet dat ouders deze foto op Facebook zetten. Ook nog eens openbaar! Dat betekent dat echt iedereen jouw kind kan zien in zijn blote niksnie. En vorige week ook een collega van mijn vriend die een foto van haar 2 dochters op Facebook plaatste in hun blote billen uitkijkend naar de zee. Super schattig voor in je eigen privé foto album, maar toch niet op Facebook waar iedereen dat kan zien? Komende dagen wordt het weer ontzettend warm zomerweer, ben benieuwd hoeveel foto's ik dan weer voorbij zie komen.

Ik plaats bewust geen foto's van mijn kinderen op facebook. Misschien ben ik te voorzichtig, maar liever geen foto's dan blote kontjes foto's. Je weet nooit wat er precies met die foto's gebeurd en wie ze allemaal te zien krijgen. Wat vinden jullie? Zetten jullie zulke foto's op Facebook?

10 jaar geleden

Voor familie en vrienden die ver weg wonen is Facebook idd wel een perfecte manier om ze op de hoogte te houden! Zo zijn ze toch betrokken bij je leventje en de ontwikkeling van je zoon. En wat vervelend om te lezen dat jullie een jaar lang warm strandweer hebben :-p Wij zijn al blij met 1 goede stranddag in NL ;-)

10 jaar geleden

Fijn om te lezen dat iedereen er eigenlijk hetzelfde over denkt. Het is jammer dat zulke onschuldige foto's niet meer zo onschuldig zijn, omdat er een mensen rondlopen die er verkeerde bedoelingen mee hebben. Maar ook al waren er geen mensen die verkeerde bedoelingen hadden met die foto's, dan nog is het goed om dat soort dingen privé te houden. Bedankt voor jullie reactie, erg leuk om te lezen :-)

10 jaar geleden

Wat goed dat je Kruidvat een mailtje hebt gestuurd hierover!

10 jaar geleden

wel fotos op facebook en hier op mamaplaats maar idd geen naakte fotos en zeker niet alle fotos