{{ message.message }}
{{ button.text }}

Foto op canvas

gewonnen en in bestelling

Afbeelding blog 'Foto op canvas '

yahoeee wat leuk ik heb gewonnen foto op canvas.... wat mooi doe veel mee aan win like deel acties maar weinig succes dubbel zo leuk als het gelukt is.

Vervolgens komt het uitzoeken mijn foto die ik eigenlijk vergroot wilde zien is is diegene die rechts boven in staat. We zitten in het digitale tijdperk en is foto grote vaak minder van kwaliteit je kan hem idd dan wat vergroten maar dan word de foto er zelf niet mooier op.

Mijn gianina lewa kwam te wereld en deed haar vingertjes om mijn duim heen loslaten wilde ze niet. Zo mooi als of ze wilde zeggen ....hier ben ik en ik laat je niet meer los. Geweldig om zo'n moment vast te hebben op foto en nu ook op canvas. Werkelijke foto met duim deze was iets erna gemaakt en mij even dierbaar, was iets te bloederig vond ik om te plaatsen.

ben benieuwd hoe canvas foto er uit komt te zien kan me er nu al op verheugen ...laat de postbode maar komen

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je