{{ message.message }}
{{ button.text }}

Fluiten doe je buiten!

Familieweekend in Wolfheze (vlakbij Arnhem). Vaderdag vieren. Bezoek aan kasteel Rosendael.

Afbeelding blog 'Fluiten doe je buiten!'

Als verrassing voor vaderdag had ik een hotel geboekt in Wolfheze. In dit Bilderberg hotel hebben ze speciale familiekamers. De kinderen hebben een eigen slaapgedeelte. En voor onze jongste staat een babybedje klaar. Het hotel ligt midden in de bossen en de omgeving is schitterend.

De jongens zijn heel enthousiast. Ze rollen hun eigen koffer over de gang. Stralende koppies, ze hebben zin in dit spannende avontuur. "Mama, wij gaan even zwemmen met papa. Dan kun jij even relaxen en Meike de fles geven!" Als ze  bij het zwembad zijn kom ik eindelijk tot rust. We maken er een gezellige dag van.

Als moeder zag ik wel een beetje op tegen het ontbijt. Onze jongens kunnen niet goed stil zitten en misschien is het heel stil in de ontbijtzaal. Maar ik maak me weer druk om niets. Ze mogen zelf uit kiezen wat ze willen eten en de borden zijn snel leeg. Trots! 

Ze mogen hun vaderdag cadeau verstoppen. Papa speelt het spel geweldig mee. En kijkt langs de cadeaus. Ze hebben mooi geknutseld. Bij het schilderij van Lucas heeft hij tegen juf gezegd wat zijn vader goed kan:

"Mijn papa kan heel goed bananen schillen!"

Hihi fantastisch zo'n uitspraak.

Het is mooi weer en we gaan wandelen in de tuinen van kasteel Rosendael . Wat is het hier mooi. We komen langs "de bedriegertjes". Ineens kan het water gaan spuiten, je moet dus snel naar de overkant. We eten met uitzicht op het kasteel.

Ik vraag aan de jongens of ze het hier ook zo mooi vinden!? En het is hier ook zo stil.

"Ja mama; fluiten doe je buiten!"

Een heerlijk weekend. En ik heb besloten om nog vaker te gaan wandelen met het gezin. Want hier genieten we allemaal van!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je