{{ message.message }}
{{ button.text }}

Fitte en slanke mama

Oké we gaan beginnen!!!! Ik wil een fitte en slanke mama worden!! 1 januari gaan we knallen!

Afbeelding blog 'Fitte en slanke mama ' Achtergrond blur afbeelding

Januari 2013 is ons dochtertje geboren. En tijdens mijn zwangerschap wist ik het al ik wil een slanke en fitte mama worden. Na de geboordt was ik ook super gemotiveerd om gezond af te vallen. Dit ging onwijs goed. Tot wij besloten om redelijk snel voor een tweede kindje te gaan. In september (2014) ben ik bevallen van een prachtige zoon. En weer super gemotiveerd om het slank en fit doel weer snel op te pakken. 6 weken na mijn bevalling al begonnen met de evi app om het hardlopen weer op te pakken. En met de kerst al een 6 km loop gedaan. Niet helemaal kunnen hardlopen. Maar het begin is er. Ook naar de diëtist geweest om te kijken hoe ik gezond kan eten zonder dat mijn borstvoedingproductie in gevaar komt!! 

1 januari gaan we er dus weer helemaal voor!! 18 kilo moet eraf voordat ik een gezonde BMI heb. Dus daar gaan we voor. Ik heb er zin in!! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je