Snap
  • Kind
  • Gezond
  • Vakantie dagje weg

Fitte en slanke mama

Oké we gaan beginnen!!!! Ik wil een fitte en slanke mama worden!! 1 januari gaan we knallen!

Januari 2013 is ons dochtertje geboren. En tijdens mijn zwangerschap wist ik het al ik wil een slanke en fitte mama worden. Na de geboordt was ik ook super gemotiveerd om gezond af te vallen. Dit ging onwijs goed. Tot wij besloten om redelijk snel voor een tweede kindje te gaan. In september (2014) ben ik bevallen van een prachtige zoon. En weer super gemotiveerd om het slank en fit doel weer snel op te pakken. 6 weken na mijn bevalling al begonnen met de evi app om het hardlopen weer op te pakken. En met de kerst al een 6 km loop gedaan. Niet helemaal kunnen hardlopen. Maar het begin is er. Ook naar de diëtist geweest om te kijken hoe ik gezond kan eten zonder dat mijn borstvoedingproductie in gevaar komt!! 

1 januari gaan we er dus weer helemaal voor!! 18 kilo moet eraf voordat ik een gezonde BMI heb. Dus daar gaan we voor. Ik heb er zin in!! 

8 jaar geleden

Dag Fonda, Top om te lezen dat de Evy app je heeft geholpen bij het hardlopen! Dat motiveert ons om de app verder te ontwikkelen. Nog veel succes met de verdere trainingen

9 jaar geleden

Wat goed, al 14 kilo. Heb je een dieet gevolgt of ben je gewoon op je eten gaan letten? Ik ben begonnen met lopen omdat ik ging bootcampen. Vond het lopen echt vreselijk. Maar op een gegeven moment ging het steeds beter en kreeg ik er ook lol in. Nu ben ik begonnen met de evy app en ben ik het weer rustig aan het opbouwen. Mijn tip! Begin met evy en bouw het rustig op een zoek een leuke 5 km loop uit waar je aan mee kunt doen. Dan heb je een goed doel om voor te trainen. De georganiseerde lopen zijn altijd erg leuk om aan mee te doen en als je het haal is het echt top. Heel veel succes!!!

9 jaar geleden

Succes! Ik ben vanaf september nu 14 kilo kwijt en wil er nog minimaal 10 af hebben, morgen begin ik weer echt streng te zijn voor mezelf maar hardlopen... lijkt me best lekker maar geen idee hoe ik er mee kan beginnen. Heb je tips voor me?