{{ message.message }}
{{ button.text }}

Fijn gezin van 5!!!!

Wat een fantastische dochter hebben wij, slaapt gewoon al door vanaf 8 weken!

Afbeelding blog 'Fijn gezin van 5!!!!' Achtergrond blur afbeelding

Wat een heerlijk kind hebben wij,  ze is zo lief, vrolijk en leuk! 

Ik denk dat het komt omdat ze vanaf een week of 8 al doorslaapt.  Ze zeurt nooit,  altijd maar lachen.  Alleen wanneer ze een flesje wilt of een poepbroek dan hoor je haar. Maar ze is wel bijzonder.  Lijkt wel of ze rekening houdt met mama haha.

Aangezien ik 1.5 jaar geleden een herseninfarct heb gehad en best wel wat rust gebruiken kan.  Ons meisje slaapt van 22.00 / 9.00 ongelooflijk... Doordat zij zo is, zijn de jongens ook aan het veranderen.  

Normaal waren zij vroeg wakker,  maar nu slapen ze uit tot een uur of 8 half 9. Heerlijk!! 

Komt deze mama ook aan haar slaap,  want een baby op zich is natuurlijk al vermoeiend.  Maar met mijn achtergrond helemaal, ik ga niet klagen hoor.  Zwaar blijft het,  maar dat is de keus die wij samen hebben gemaakt.  

Ik wilde even zeggen dat ik super trots ben op ons gezin! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je