{{ message.message }}
{{ button.text }}

Fashionable peuters?

Tegenwoordig lijkt het op socialmedia wel alsof elke peuter is gestyled door Vogue magazine. Kunnen ze nog even kind blijven alsjeblieft?

Afbeelding blog 'Fashionable peuters?' Achtergrond blur afbeelding

"Dat lijkt me nou echt leuk, om je kind aan te kleden" verzuchten mijn jongere collega's vaak, als ze zich vergapen aan alle schattige kinderkleding. Natuurlijk is het leuk om te shoppen voor je kind, dat geef ik direct toe, maar een kind is meer dan een levende aankleedpop. Toch moet ik toegeven dat ik er erg van geniet als mijn meisje haar leuke nieuwe jas aan heeft met haar bontkraagje. Ze lijkt net een koninging met haar manteltje. Zo schattig! 

2015-11-29_21.49.07.jpg

Maar er zijn ook genoeg dagen dat ze eruit ziet als pipi langkous. Veel kleuren en nog meer prints. Want als je zo klein bent kan dat gewoon. Who cares of je peuter er wel helemaal fashion verantwoord bijloopt? Ik niet! 

2015-11-29_21.46.20.jpg

Het duurt nog maar heel even en dan krijgt onze peuter zelf een mening over wat ze aan wil en wat niet. Het compromis zal ook niet altijd even stylish zijn als dat ik dat graag had gewild. Zal haar voorkeur roze zijn, glitters of toch liever alleen maar broeken? Wie zal het zeggen. Tot die tijd zal ik haar kleden in alle kleuren van de regenboog, want nu kan het nog en bovenal wil ze het nog. Ja mijn kleine regenboogje mag dan niet zo stylish verantwoord zijn, kleurrijk is ze in ieder geval. 

2015-09-06_19.57.55_1.jpg

Mijn vraag aan jullie: hoe zie jij je kind het liefst gekleed gaan? En hebben ze er zelf iets over te zeggen of bepaal jij? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je