Snap
  • Kind
  • Mama
  • Babyspullen
  • Vakantie dagje weg
  • dagje
  • Fiat
  • familieauto
  • uit

Familieauto om wild van te worden

Dit is het verhaal van de nieuwe Fiat 500L. We zijn er weg van! Is jouw ervaring dat woorden als ‘cool’ en ‘volwassen’ niet eens in de buurt kunnen komen van een familieauto? Dan bewijst Fiat je het tegendeel. Ga mee voor een unieke ontmoeting met de Fiat 500L. In het wild.

Bestemming Beekse BergenEen gezin trekt erop uit. Gaat op zoek naar het nieuwste onder de zon. Op jacht, in Beekse Bergen. Ze sjokken langs vrolijkgekleurde huizen die eruit zien alsof ze op een ander continent thuishoren. Plots horen ze wat. In de verte, voorbij het gras klinkt... getrappel.

Gracieuze verschijningHun wachten wordt beloond, nu de 500L zich laat zien bij de bosrand. Tot hun verbazing is de auto niet alleen. Stapvoets rijdt hij hun kant op vergezeld door kuddes zebra’s en sierlijke antilopen. Ook giraffen steken de kop op. Het is alsof de natuur speciaal voor hen zijn beste beentje voorzet.

De L van largeDe 500L is ruim. Het ruimste van de hele Fiat 500-familie. Met veel plaats voor benen en hoofd, ook op de achterbank (zelfs als je zo lang bent als een giraffe!). De achterste zitplaatsen zijn ook nog eens verschuifbaar.

Snap

Growing up is coolDit is de nieuwste generatie. Klaar om jou en je gezin mee te nemen de wijde wereld, of Beekse Bergen in. De Fiat 500L past goed bij iedere avonturier. Ervaar de bijzondere aantrekkingskracht van de grote broer van de legendarische Fiat 500. Geniet van het mooie design en de nieuwste technische snufjes, zoals een 7-inch HD-scherm en Apple CarPlay.

Wat gaan we nu beleven: testactie onderwegDeuren op slot. Ramen dicht. En kruip zelf achter het stuur van avontuur. Op Mamaplaats starten wij binnenkort een nieuwe testactie. Schrijf je in als testgezin voor een safariweekend Beekse Bergen en de nieuwe Fiat 500L. Dan ben je zo een paar wilde haren rijker.

Houd de website in de gaten! 

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Fiat, maar de inhoud ervan is van onszelf.

6 jaar geleden

Dit is geen 7 zitter? Dan past onze familie met 4 kinderen niet in de ‘familieauto’ of toch?

6 jaar geleden

Ben benieuwd! Klinkt heel gaaf en wij zouden deze auto heel graag eens willen uitproberen, omdat we er in de toekomst misschien een willen aanschaffen.

6 jaar geleden

Lijkt me erg gaaf.

6 jaar geleden

Gave foto's zeg!! Ik ben benieuwd naar de actie, klinkt heel gaaf.