{{ message.message }}
{{ button.text }}

Familieauto om wild van te worden

Dit is het verhaal van de nieuwe Fiat 500L. We zijn er weg van! Is jouw ervaring dat woorden als ‘cool’ en ‘volwassen’ niet eens in de buurt kunnen komen van een familieauto? Dan bewijst Fiat je het tegendeel. Ga mee voor een unieke ontmoeting met de Fiat 500L. In het wild.

Afbeelding blog 'Familieauto om wild van te worden'

Bestemming Beekse Bergen
Een gezin trekt erop uit. Gaat op zoek naar het nieuwste onder de zon. Op jacht, in Beekse Bergen. Ze sjokken langs vrolijkgekleurde huizen die eruit zien alsof ze op een ander continent thuishoren. Plots horen ze wat. In de verte, voorbij het gras klinkt... getrappel.

Gracieuze verschijning
Hun wachten wordt beloond, nu de 500L zich laat zien bij de bosrand. Tot hun verbazing is de auto niet alleen. Stapvoets rijdt hij hun kant op vergezeld door kuddes zebra’s en sierlijke antilopen. Ook giraffen steken de kop op. Het is alsof de natuur speciaal voor hen zijn beste beentje voorzet.

De L van large
De 500L is ruim. Het ruimste van de hele Fiat 500-familie. Met veel plaats voor benen en hoofd, ook op de achterbank (zelfs als je zo lang bent als een giraffe!). De achterste zitplaatsen zijn ook nog eens verschuifbaar.

Afbeelding blog 'Familieauto om wild van te worden'

Growing up is cool
Dit is de nieuwste generatie. Klaar om jou en je gezin mee te nemen de wijde wereld, of Beekse Bergen in. De Fiat 500L past goed bij iedere avonturier. Ervaar de bijzondere aantrekkingskracht van de grote broer van de legendarische Fiat 500. Geniet van het mooie design en de nieuwste technische snufjes, zoals een 7-inch HD-scherm en Apple CarPlay.

Wat gaan we nu beleven: testactie onderweg
Deuren op slot. Ramen dicht. En kruip zelf achter het stuur van avontuur. Op Mamaplaats starten wij binnenkort een nieuwe testactie. Schrijf je in als testgezin voor een safariweekend Beekse Bergen en de nieuwe Fiat 500L. Dan ben je zo een paar wilde haren rijker.

Houd de website in de gaten! 


Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Fiat, maar de inhoud ervan is van onszelf.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je