{{ message.message }}
{{ button.text }}

Extreme verlatingsangst bij de opvang

Afbeelding blog 'Extreme verlatingsangst bij de opvang' Achtergrond blur afbeelding

Hoi allemaal, mijn dochter van bijna 14 maanden gaat sinds 1.5 maand naar de opvang. Maar het gaat totaal niet goed als ik weg ga huild ze heel veel ze doet niks uit haar zelf (niet kruipen spelen enz.) . En thuis is ze heel anders dan vermaakt ze zich zelf ze kruipt ze speelt met alles . Het lijkt soms ook wel of ze angst heeft voor andere kinderen in eens of dat dat haar te druk is ? Of dat het in eens extreme verlatings angst is want als der oma's oppassen mag ik ook niet meer weg . 

Misschien hebben jullie tips of ervaringen :)

Tags: #Kind, #opvang

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je