Snap
  • Kind

extreme luieruitslag

Onze dochter heeft ineens extreme luieruitslag. Ze heeft het in het begin wel eens gehad maar niet zoals nu

Onze dochter heeft ineens enorme luieruitslag. Soms is het zelfs een beetje open en bloed het zelfs een beetje. Cb gebeld en die zeiden miss zijn het haar tandjes. Je kan sudocreme smeren en vaak verschonen. Ik verschoon haar echt veel, gebruik geen doekjes meer, smeer sudocreme. Smorgens lijkt het dan iets minder te zijn maar savonds is het er weer. Ik vind dit zo zielig. Het valt mij wel ook op dat ze ineens erg veel poepluiers heeft op een dag. Iemand tips? Of toch gewoon de dokter bellen hiervoor?

6 jaar geleden

Voor problemen met Luieruitslag adviseer ik AGRIMONIEZALF. Tot nu toe de beste en 100% zonder chemie

9 jaar geleden

Bij ons was t geen luieruitslag maar een schimmel....dactarin deed wonderen, en de badkamer een grote beurt met dettol. De huisarts kan t zo zeggen!

9 jaar geleden

Hier is de luieruitslag verdwenen!! Dik sudocreme smeren zou dus juist niet goed zijn (volgens mijn huisarts) omdat de huid dan geen "lucht" krijgt. Heb bepanthen gehaald en na 2 dagen was het weg. Het kwam hier toch overduidelijk door de tandjes want er zijn er ineens 4!! bijgekomen

9 jaar geleden

hoi Eline, mijn dochter is net 1 en heeft t ook heel erg sinds 2 weken. maar vooral op de schaamlipjes! nu ben ik ook pas geswitcht van merk luiers en heb t idee dat ze het daar miss van heeft. ze reageert nl vaak gevielig met haar huid. ik smeer ook dik sudocreme, en dat helpt wel een beetje maar vaak ist dan ook weer vurig rood. ik kijk t nog een paar dgen af, heb nu weer de oude luiers...en als t dan niet beter is ga ik toch ff naar de dokter.