{{ message.message }}
{{ button.text }}

Every Child is an Artist

Creaties van mijn crea-bea dochter. Hoe en waar we die uitstallen. Benieuwd hoe jullie dat (eventueel) doen.

Afbeelding blog 'Every Child is an Artist' Achtergrond blur afbeelding

Mijn dochter is het liefste de hele dag aan het knutselen. Helemaal niet erg, want Mama houdt daar ook van. Ik ben laatst begonnen met het maken van bloemen haarbanden. Inmiddels heb ik er al een paar klaar en de hele dag loopt ze met die kransen op. Ook maak ik schortjes met de naaimachine. Vanaf kleins af aan wil ze zien wat ik maak en hoe ik het maak. Het liefste moet ik het voor doen en dat zij het dan verder mag maken. In sommige gevallen kan dat ook wel.

Ook tekenen doet ze heel erg graag. Ze tekent dan echt van alles. En het liefste stalt ze al haar tekeningen uit in de woonkamer. Nu hebben wij daarvoor onze tussendeur van de hal naar de woonkamer. Op die deur heb ik de tekst: Every Child is an Artist geplakt en daaronder hangen al haar creaties. En als de deur vol is gaat de knutsel/tekening die er het langste hangt er vanaf.

Stallen jullie ook de creaties van jullie kind(eren) uit? En hoe doen jullie dat?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je