{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even voorstellen mama van Liz

Afbeelding blog 'Even voorstellen mama van Liz'

Ik zal mij eens even voorstellen. Ik ben Laura 27 jaar, woonachtig in Friesland en samen hebben wij 2 (bijna ) 3 dochters. Mijn bonus dochter is bijna 5 jaar, mijn dochter Liz ruim 2,5 jaar en nu ik verwachting van onze 3e dochter die hopelijk eind volgende maand komt.

Geboren in Groningen, opgegroeid in Drenthe en nu voor de liefde verhuisd naar Friesland. Dat bevalt prima maar toch gaat er niets boven Groningen.

Wij hebben dus een samengesteld gezin, een huis vol meiden. Beide meiden zijn ook echt heerlijke meisje meisjes.

Op dit moment hoog zwanger, zwanger zijn is niet echt voor mij weg gelegd helaas. Bij Liz ben ik ernstig ziek geweest waarbij ik met 10 week zwangerschap bijna overleden ben en ook deze zwangerschap heb ik dezelfde zwangerschapsziekte. Hierover schrijf ik later meer.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je