{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even voorstellen.

Afbeelding blog 'Even voorstellen. ' Achtergrond blur afbeelding

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Patricia en mama van 2 lieve jongens. Damian van 4 en Ryan van 2. Ik woon samen met mijn vriend. We hebben ook nog 2 katten in huis. 

Ik werk 3 dagen per week en de andere dagen ben ik lekker bezig met de jongens. In ieder geval na school dan. 

Daarnaast ben ik zelf 1 van een tweeling en heeft mijn tweelingzus een dochter van 8. Zij is geboren met 27+1. Dus heel ieniemienie, maar nu is het een mooie grote dame om te zien. Ze komt hier regelmatig een nachtje logeren. 

 

Verder heb ik ook nog hobby's. 

Wat ik vooral leuk vind zijn scraps maken. En dan niet met papier of zo, maar digitaal.  Mijn materiaal dat ik daarvoor gebruik, krijg ik van designers waar ik in het Creative Team zit. Dat betekent dat ik van hen een kitje krijg waar ik dan een creatie van maak. Zodra dat kitje dan in de webshop komt, maak ik daar reclame voor.Enorm leuk om te doen. 

Soms maak ik ook weleens uitnodigingen als opdracht voor anderen. 

 

Voor de rest lees ik graag, al neem ik er eigenlijk nooit de tijd voor.  Ik ben eigenlijk altijd met de jongens bezig en vergeet weleens een tijd voor mezelf te nemen. En als ik dan even voor mezelf heb, ben ik dus voornamelijk aan het scrappen. 

 

Nou denk dat het het zo wel even is.  Vragen staat altijd vrij.

 

 

 

 

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je