{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even m'n kids voorstellen, Levi 3 jaar en Noa 10weken

Wat een mooi gezinnetje heb ik toch! Getrouwd met m'n droomman. Samen rondgereisd en na een miskraam, eerst een jongen en nu een meid!

Afbeelding blog 'Even m'n kids voorstellen, Levi 3 jaar en Noa 10weken'

Wat een mooi gezinnetje heb ik toch! Getrouwd met de man van m'n dromen. Samen de wereld rondgereisd, gesetteld en na een miskraam, gezegend met eerst een jongen en na een helse zwangerschap nu een meid!

Onze trots Levi is alweer 3 jaar, een echte boef, grapjas, directeur, Duracell, schatje! Hij is helemaal gek op auto's, scooters, fietsen en vooral op zijn maatje beertje beer. Hij is de sociale krullebol, die het liefst allemaal andere kindjes om hem heen heeft en het op de psz helemaal geweldig vind. Hij heeft de grappigste uitspraken, leest je graag de les en af en toe lijkt het als of hij een fotografisch geheugen heeft, want bepaalde details vergeet hij niet, maar als je hem iets zegt wat te doen, is hij bij twee stappen verder alweer afgeleid.

Heerlijk mannetje, soms wat bewerkelijk, maar ja, welke peuter is dat nu niet? ;-)

M'n helse zwangerschap heb ik het een blog later wel over, nu eerst iets over ons prinsesje, poppetje, ienimienie. Inmiddels alweer 10 weken, nu zo ongeveer 4,7 kilo en 56 cm. Ze was bijna 3 weken te vroeg, 45cm en 2,5 kilo. Ze is een schatje, heerlijke baby, in het begin was het alleen maar slapen eten en schone luiers, nu is ze meer wakker, lacht steeds meer en begint een beetje te kletsen, so cute. Haar 8 weken sprongetje was even heftig, maar nu weer n schatje. S'avonds heeft ze t wel wat lastiger, na 19:00 tot soms 22:00 huilt ze meer, nu proberen we haar toch in slaap te krijgen, om dit te doorbreken. Wel grappig, haar broer trok vanaf geboorte al gelijk heel erg naar zijn papa, maar Noa lijkt meer naar mij te trekken. Wat vervelend nou ;-)

Zelf vaak druk, moe en geïrriteerd, maar tegelijk de trotste verliefdste mama van de wereld, die dan maar ergens in een ongekende hoek toch nog een sprankje geduld weet te vinden, zodat het allemaal gezellig blijft.

Al met al, gezegend voel ik me!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je