Snap
  • Kind
  • Nieuws

Even m'n kids voorstellen, Levi 3 jaar en Noa 10weken

Wat een mooi gezinnetje heb ik toch! Getrouwd met m'n droomman. Samen rondgereisd en na een miskraam, eerst een jongen en nu een meid!

Wat een mooi gezinnetje heb ik toch! Getrouwd met de man van m'n dromen. Samen de wereld rondgereisd, gesetteld en na een miskraam, gezegend met eerst een jongen en na een helse zwangerschap nu een meid!

Onze trots Levi is alweer 3 jaar, een echte boef, grapjas, directeur, Duracell, schatje! Hij is helemaal gek op auto's, scooters, fietsen en vooral op zijn maatje beertje beer. Hij is de sociale krullebol, die het liefst allemaal andere kindjes om hem heen heeft en het op de psz helemaal geweldig vind. Hij heeft de grappigste uitspraken, leest je graag de les en af en toe lijkt het als of hij een fotografisch geheugen heeft, want bepaalde details vergeet hij niet, maar als je hem iets zegt wat te doen, is hij bij twee stappen verder alweer afgeleid.

Heerlijk mannetje, soms wat bewerkelijk, maar ja, welke peuter is dat nu niet? ;-)

M'n helse zwangerschap heb ik het een blog later wel over, nu eerst iets over ons prinsesje, poppetje, ienimienie. Inmiddels alweer 10 weken, nu zo ongeveer 4,7 kilo en 56 cm. Ze was bijna 3 weken te vroeg, 45cm en 2,5 kilo. Ze is een schatje, heerlijke baby, in het begin was het alleen maar slapen eten en schone luiers, nu is ze meer wakker, lacht steeds meer en begint een beetje te kletsen, so cute. Haar 8 weken sprongetje was even heftig, maar nu weer n schatje. S'avonds heeft ze t wel wat lastiger, na 19:00 tot soms 22:00 huilt ze meer, nu proberen we haar toch in slaap te krijgen, om dit te doorbreken. Wel grappig, haar broer trok vanaf geboorte al gelijk heel erg naar zijn papa, maar Noa lijkt meer naar mij te trekken. Wat vervelend nou ;-)

Zelf vaak druk, moe en geïrriteerd, maar tegelijk de trotste verliefdste mama van de wereld, die dan maar ergens in een ongekende hoek toch nog een sprankje geduld weet te vinden, zodat het allemaal gezellig blijft.

Al met al, gezegend voel ik me!

9 jaar geleden

Wat gaaf, na 3 jaar proberen en dan zelfs een zwangerschap na jullie jongen zo snel, dat is wel n wondertje. Wij hadden net 'besloten' om nog een jaartje te wachten, maar onze Noa besloot eerder te komen ;-) Ook een echt wondertje. Zeker met deze zwangerschap!

9 jaar geleden

Thanks!

9 jaar geleden

Klinkt super gezellig ! Ik heb ook. Een jongen van bijna 2 Ammar en een meisje van bijna 1 layla. Ze schelen nog geen jaar met elkaar in oktober worden ze een jaartje ouder.. Na lang proberen 3 jaar lang hebben we ze eindelijk.. Heel kort op elkaar was niet zo gepland maar achteraf gezien had ik het ook niet anders gewild x

9 jaar geleden

Welkom!