{{ message.message }}
{{ button.text }}

En toen werd ze alweer vijf

Afbeelding blog 'En toen werd ze alweer vijf' Achtergrond blur afbeelding

En toen werd ze alweer vijf. 

Vijf worden in corona tijd vergt wat meer voorbereiding. Geen groot feest thuis, maar gelukkig mochten wij nog wel een kinderfeestje vieren. Dat hebben we dan ook met beide handen aangepakt en het feestje groots uitgepakt.

Na schooltijd reden we met 5 meisjes richting Turf, in Aalsmeer waar er nog een vriendinnetje bij kwam. Daar mochten ze een cowboyhoed versieren met glinstersteentjes die wij zelf meegenomen  hadden. Daarna het Turf dorpje in om goudstaven te zoeken. Turf is voornamelijk een real life gaming experience oftewel een computer spel in het echt spelen. Een combinatie van escaperoom en lasergamen in een super mooi nagemaakt western dorp. Ook voor kinderfeestjes kan je er dus terecht. Super enthausiast en een beetje spannend vonden ze alle goud staven die ze daarna in mochten leveren voor chocolade staafjes. Ook hadden we bedank tasjes gemaakt met een squishy, sticker en snoepzakje er in. Als afsluiter gingen we patatjes eten bij de buren en brachten we de meisjes voldaan terug naar huis. Een feestje om niet meer te vergeten. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je