{{ message.message }}
{{ button.text }}

En toen kwam het geweldige telefoontje!

Win-acties, ik doe er eigenlijk niet zo snel aan mee en al helemaal niet bij de supermarkt..

Afbeelding blog 'En toen kwam het geweldige telefoontje!'

We besloten op een woensdagavond onze boodschappen te gaan doen bij de supermarkt, waar we eigenlijk altijd onze boodschappen gaan halen. We kochten er 2 producten en ik zag dat je dan mee kon doen om een skelter te winnen. Een win-win actie dus! ;) Ik besloot een kans te wagen en mijn vriend zei bij het briefje dumpen in de box; De kans dat je zoiets wint, die is zo klein! Natuurlijk had ik dat ook wel bedacht, maar ik kon het altijd proberen toch!

Nu heb ik al behoorlijk geluk gehad, ik doe nooit mee, maar ik heb ooit 2x onbewust meegedaan. Ik schreef me eens in voor een nieuwsbrief en kreeg weken later bericht dat ik een tablet had gewonnen. Heb het eerst als spam gezien, maar uiteindelijk bleek het best echt. 

Maandag op het werk ging mijn telefoon, een nummer uit de buurt. Ik pak op en het is de supermarkt. Compleet uit de lucht gevallen spookt er vanalles door mijn hoofd; Shit, iets vergeten af te rekenen? Al in mijn portemonnee kijkende of mijn pinpas en id-kaart er toch wel inzaten, kreeg ik de volgende vraag; Klopt het dat u meegedaan heeft aan de skelter actie? Ineens dringt het door; ze gaan me vast niet bellen als ik hem verloren heb! Dus ik antwoord ja, ik krijg een felicitatie, want ik heb hem namelijk gewonnen! Mijn zussen die in mijn buurt stonden, wisten niet waar mijn rare blijheid vandaan kwam. Maar na nadere uitleg was het duidelijk.

We besloten die avond direct met onze auto's richting de supermarkt te gaan, want in mijn auto kon dat ding niet in. De oudste kan bij de trappers, maar hij stuurt te zwaar voor haar. Vanmiddag besloten we, tussen de hagelbuien door, een ritje over onze kwekerij te gaan maken. Het werd een gezellig familie middagje en we hebben volop genoten.

20160306_152336_resized_1457292522.jpg

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je