{{ message.message }}
{{ button.text }}

En opeens zat onze dochter op de trap

In bed gelegd, en opeens zat ze op de trap, Hi mama, waar was jij? ehm ehm ehm

Afbeelding blog 'En opeens zat onze dochter op de trap'

Oke, dus onze dochter is erg vermoeid, en normaal gezien gaat ze ook slapen wanneer ze in bedje ligt. Wij dus haar in bed gelegd, papa beneden op de bank huiswerk maken, ik even naar de winkel. Kom ik thuis, deur dicht en hoor ik "hi mama, waar was jij?"ehm hoezo waar was ik, wat doe jij hier op de trap. In jouw slaapzak nog wel!! Ze heeft een peuterbed met nog een reling aan beide kanten. Ze is dus met der dikke winterslaapzak uit bed gekropen, in het donker naar de deur, deur open, deur dicht, en 4 treden (van de 7) naar beneden gegaan en daar gaan zitten. Het was ene hele verrassing voor ons. Nog maar even op de bank gezeten, nog wat gegeten en toen terug naar bedje. En deze keer bleef ze wel in haar kamer. Zal dit nu stap 1 zijn om minder te slapen? Om een "normaal" kindje te zijn? Om papa en mama te verrassen?? Ik zou het wel leuk vinden hoor. Waarschijnlijk piep ik wel anders als ze dit weken doet. Ik maak me meer zorgen als ze dit snachts doet, naar boven loopt (splitlevel) of als ze beneden op de bank gaat liggen. Ben benieuwd waar we haar morgen vinden! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je