{{ message.message }}
{{ button.text }}

En nu zijn we in ene kieskeurig...

En nu zijn we in ene kieskeurig... Ik hoef niet bang te zijn dat ons kleine veelvraat wat te kort komt. Want ze krijgt genoeg vitamine enzo.

Afbeelding blog 'En nu zijn we in ene kieskeurig...' Achtergrond blur afbeelding
Ons kleine veelvraatje lusten alles. Van potjes stapte ze zo over naar "vers". Vers fruit of groente klaar gemaakt door mama, vond ze zelfs lekkerder. Stukjes banaan, kiwi, mandarijn, halve druifjes, geraspte appel. Voor mama heel makkelijk. Want altijd wel in huis. En druifjes, kiwi, banaan en mandarijn kan ze zelf in d'r mond stoppen zonder dat het een smeerboel werd. Iedereen waarschuwde al dat dat nog wel zou veranderen..

Kieskeurig

En inderdaad madam wil niks "vers" meer. De druiven spuugt ze uit, mandarijn begint ze al helemaal niet meer aan. Banaan gaat er nog wel in, maar elke dag banaan vind ik niks. Ik wil wel wat afwisseling. Tot kort alleen nog de geraspte appel. Is wel wat werk, maar vooruit. De dagen dat ik thuis ben moet ik daar toch wel de tijd voor hebben. Maar ook de geraspte appel gaat niet meer van harte. Ik hoef niet bang te zijn dat ons kleine veelvraatje wat te kort komt. Want naast de koekjes, boterhammen en alles wat wij eten, is ze dol op knijpfruitjes en de welbekende potjes fruit. Dus de vitamines komen wel binnen en deze mama blijft natuurlijk wel heel eigenwijs steeds het "verse" fruit aanbieden.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je