{{ message.message }}
{{ button.text }}

En dan wordt je kind ineens herkend op straat

Afbeelding blog 'En dan wordt je kind ineens herkend op straat' Achtergrond blur afbeelding

Of nou ja, op straat....eigenlijk in de kledingwinkel. 

Indy begon afgelopen december met fotoshoots. Dit ging zo goed, dat ze steeds weer gevraagd werd. Inmiddels is ze 2.5 en heeft ze 7 'echte' fotoshoots gedaan. Ze komt regelmatig voorbij op Instagram en Facebook, op de accounts van grote kledingmerken. Daarnaast is ze ook te zien op de websites van kledingzaken. Super leuk en tegelijkertijd heel gek!

Maar het meest rare is het als we in een kledingzaak staan en iemand zegt: 'Hé, Indy!' Of tegen mij: 'Hé, dat is toch dat meisje van Facebook?' (True story)

Is mijn dochter dan nou beroemd? Haha! Nou nee. Alleen op alle Facebook fanhoekjes. Dat is een wereld op zich. Op die fanhoekjes worden altijd allerlei foto's van nieuwe collecties geplaatst. Denk aan merken als Like Flo en Z8. Moeders gaan vervolgens helemaal los op deze foto's,  de prijzen en wat je maar kan bedenken....Moedermaffia meldt u maar!

Onder deze fans is Indy dus bekend. En dat is leuk. En vooral heel gek. 

Afbeelding blog 'En dan wordt je kind ineens herkend op straat'
Afbeelding blog 'En dan wordt je kind ineens herkend op straat'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je