{{ message.message }}
{{ button.text }}

En dan moet je het je oudste vertellen

Je broer ligt in het ziekenhuis

Afbeelding blog 'En dan moet je het je oudste vertellen' Achtergrond blur afbeelding

De eerste ochtend thuis na een hele korte nacht.  Zonder mijn man en mijn baby.

Delano die werd wakker en kwam bij ons op de kamer... Zonder dat papa en Jayden thuis waren. Het eerste wat die zegt is mama, waar is mijn broer... Ja schat. Kom maar even zitten en dan gaat mama het jou vertellen. 

Hij kijkt mij heel verdrietig aan met die mooie blauwe ogen van hem en ik vertel hem dat Jayden au buikje heeft en dat die in het ziekenhuis ligt. Het eerste wat die zegt... Mama ik mijn broer kusje geven. Dan au weg bij mijn broer... Nee schat zo werkt dat nu bij Jayden niet maar is wel heel lief van jou. Ik wil nu naar mijn broer en mijn papa toe... Ja lieverd je mag er vanmiddag naar toe. (Helaas is bezoek uur hier van 13.30-19.30 en dat geld ook voor de broers en zussen, ouders mogen er onbeperkt bij) je gaat zo bij oma pannekoek spelen. En dan komt papa jou ophalen. En die gaat dan even met jou naar de praatdokter (logopedist) en dan daarna mag je naar Jayden toe... 

En jij dan mama. Ik blijf bij Jayden in het zkhuis. 

Okey mama zegt ie... 

Zo klein als je bent. Zo stoer ben je nu. En een echte grote bezorgde broer. Je bent nog maar 3 jaar maar je begrijpt al zoveel. En dat doet mij als moeder zo goed... En dat is zo fijn... 

Eenmaal smiddags kwam je daar aangelopen. Heel verlegen aan papa's hand liep jij de kamer binnen. Je holde meteen naar mij en gaf me een knuffel. Heel voorzichtig keek je om je heen waar je broer was. En daar lag die.. heerlijk te slapen in z'n bedje. Met van die glazen wandjes erom heen. 

Vol trots gaf jij Jayden een knuffel en een kusje. En ging je kletsen... Ik ben bij je broer. Jij niet bang zijn. 

Nou dan smelt je moeder hart toch in één... 

Terwijl gj en ik nog wat zaten na te praten over de dag en of er nog nieuws was.  Zat jij heerlijk met je broer te knuffelen.?


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je