{{ message.message }}
{{ button.text }}

En dan denk ik weer; de tijd vliegt!!

Al een tijdje roept ze het; ik wil een prinsessenfeestje! Daar kunnen we natuurlijk niet buiten.. Tijd om te gaan plannen!

Afbeelding blog 'En dan denk ik weer; de tijd vliegt!!' Achtergrond blur afbeelding

Nee ik vind het zeker geen ramp, maar normaal ben ik behoorlijk van de last-minute. Ik besluit daarom om dit jaar al tijdig klaar te gaan zitten voor het feestje, dat op 2 juli zal plaats vinden. Dé dag dat mijn oudste meisje alweer 4 jaar oud wordt. Elk jaar doe ik met de kinderverjaardagen een thema. Al een aantal favorieten zijn het huis gepasseerd, maar dit jaar gaat ze het zelf kiezen; een prinsessen feest it is!

Daarom ben ik natuurlijk weer volop aanwezig op mijn pinterest, die ideeën zijn gewoon té leuk! Mijn meisje komt er vaak even bij zitten en wijst eigenlijk alle plaatjes aan, want ze kan eigenlijk niet kiezen. Ze wil zeker een prinsessenjurk, een kasteel, een koets.. Niet wetende dat die dingen een behoorlijke uitdaging worden voor mama en papa, aangezien een echte koets een beetje heel erg over the top zou zijn, en een kasteel is ook een behoorlijke uitdaging. Maar goed, via pinterest en internet vinden we vast wel grappige vervangingen daarvoor.

En natuurlijk haar cadeau, van ons zal ze een échte fiets krijgen. Deze is nog niet in huis, deze gaat ze echt de zaterdag op haar verjaardag uitkiezen. Familie en vrienden vragen ons al; wat wil ze voor haar verjaardag? (Tja, ze heeft nog helemaal niets, dat scheelt!) Maar om geld te vragen, dat vindt ik dan ook weer een beetje sneu voor haar. Een kind van 4 heeft toch liever cadeaus dan geld. En over geld wordt meestal ook niet gesproken, de mensen willen nu eenmaal graag cadeaus geven. Tegenwoordig houd ik lijstjes bij, het hele jaar door. Omdat ik last-minute niet snel weet wat te kopen voor ze, of wat te vragen.

Aangezien ze 2 juli jarig is, zal ze in september pas naar de basisschool gaan. Ze viert haar verjaardag op het kdv, maar aangezien ik ook een afscheid wil vieren voor haar, hebben we die vorige week met het kdv even afgesproken. Pfoeh.. Dan komt het toch wel wat dichtbij hoor, 11 augustus is haar laatste dag, daarna hebben we lekker vakantie en dan gaat ze naar de basisschool. Ze neigt ook steeds meer naar de kleuter, de peuter begint er uit te gaan.. Ineens heeft ze me minder nodig, ze kan ineens ontzettend veel zelf. En ik denk elke keer maar weer; wat gaat de tijd toch snel!! 

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je