{{ message.message }}
{{ button.text }}

Emigreren met mijn 2 jarig dochtertje naar curaçao

Nieuwe start op curaçao ?

Afbeelding blog 'Emigreren met mijn 2 jarig dochtertje naar curaçao ' Achtergrond blur afbeelding

Als eerste nog voor iedereen de beste wensen voor 2021! 

Ik ben de mama van een 2 jarig meisje genaamd fayenna-Elisa. 

Op het moment dat ik erachter kwam dat ik zwanger was wist ik dat ik dit alleen ging doen en natuurlijk met behulp van mijn familie. Hoe ga ik dit doen ? Nee dat overkomt mij niet ? Waar de eerste dingen die door me hoofd gingen maar hey wij mommys kunnen dit! Wil graag hier mijn verhaal nog over doen in een andere post maar eerst over een grote stap in ons leven. 

Afgelopen oktober zijn wij ( ja in corona tijd ) geëmigreerd naar curaçao. Wat een stap en wat een verandering maar we dit it! En wonen wij nu al ruim 2 maanden op dit prachtige eiland. Ik kan je zeggen met een 2 jarige emigreren is niet altijd makkelijk. Je eigen stress rondom de verhuizing en dan ook nog de peuterpuberteit. Slaapt je kindje eindelijk door in haar eigen bed ga je verhuizing en slaap je samen ruim een maand op een luchtbed. Die wilt nu alleen nog maar bij mij slapen natuurlijk , oeps verpest ? Nee hoor vind het stiekem heerlijk als ze lekker tegen me aankruipt ze zijn nog zo klein. Nja niet altijd dan als ik half van me bed af wordt getrapt. Je merkt dat het ook voor zon kleintje een grote impact heeft en het een hele verandering is. Maar op nog geen minuut van ons huis ligt een heerlijk strand waar we ongeveer 3/4 keer per week even naar toe gaan zodat ze even lekker kan zwemmen lijkt mij geen straf toch ? 

Ik zou uren kunnen blijven schrijven over alles wat er de afgelopen tijd gebeurd is en zou het graag willen delen in andere post wat ik zeker wil gaan doen! 

Liefs ashley&fayenna 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je